Virksomhedskonsulenter

Har du spørgsmål til kurser og efteruddannelse, eller måske skal vi tale om mulighederne for et skræddersyet uddannelsesforløb til jer?

Vi hjælper gerne med at give et overblik over mulighederne og finde frem til den løsning, der passer jeres virksomhed. Vi kommer også gerne på et uforpligtende besøg hos jer for at drøfte både ønsker og udviklingsbehov. Du finder oversigten over vores konsulenter herunder:

Find vores konsulenter her
Connie Toft
Karrierevejleder
Connie er opsøgende konsulent med primært fokus på den brede vifte af kurser, vi udbyder i Digitalt Læringscenter, bl.a. indenfor IT, regnskab og økonomi samt kurser indenfor business & ledelse. Herudover varetager Connie vores åbne vejledning, ligesom hun har kontakt til erhvervsforeninger, faglige organisationer, o. lign.
Claus Dietz
Undervisningskonsulent
Claus underviser i ledelse, kommunikation, business og personlig udvikling, og har mere end 25 års erfaring fra det private erhvervsliv. Det vigtigste for Claus er, at give sine kursister værdifulde indsigter og kompetencer, der kan sættes i spil og anvendes med det samme. Claus hjælper virksomheder med behovsafdækning og tilrettelæggelse af uddannelsesforløb, uanset om det er fremmøde- eller online undervisning -eller en kombination heraf.
Vibeke Rytter
Chefkonsulent
Vibeke har mere end 20 års ledelseserfaring fra det private arbejdsmarked, primært inden for retail og internationale FMCG virksomheder. Vibeke har stor erfaring med både generelle og skræddersyede kurser / uddannelser særligt inden for ledelse, kommunikation og strategi. Vibeke kan hjælpe virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og uddannelsesplanlægning. Vibeke udvikler og underviser på flere kurser.
Heidi Davidsen
Virksomhedskonsulent
Heidi har Det grønne område som et af sine primære områder. Heidi har stor erfaring med såvel generelle som skræddersyede kurser til virksomheder, både når det kommer til de faglige områder samt de mere tværgående fag. Heidi kan hjælpe både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Anette Volkmann
Salgskonsulent
Anette har primært kontakt til virksomheder, der ikke tidligere har gjort brug af ZBC efteruddannelse, inden for Det grønne område. Anette kan med sine mange års erfaring indenfor salg og service hjælpe både små og store virksomheder med behovsafdækning og rådgivning omkring efteruddannelse og kompetenceløft af alle jeres medarbejdere – på alle niveauer og alle funktioner i virksomheden.
Heidi Davidsen
Virksomhedskonsulent
Heidi har Hotel- & Restaurationsbranchen samt Cater som sine primære områder. Heidi har stor erfaring med såvel generelle som skræddersyede kurser til virksomheder, både når det kommer til de faglige områder samt de mere tværgående fag. Heidi kan hjælpe både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Trine Jandorf
Virksomhedskonsulent
Trine har Bager/Konditor, Ernæringsassistent og Slagter/Gourmetslagter som sine primære områder. Trine har stor erfaring med både generelle og skræddersyede kurser til virksomheder, både for såvel de faglige områder som de mere tværgående fag. Trine kan hjælpe både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Mette Lauge-Simonsen
Salgskonsulent
Mette har primært kontakt til virksomheder, der ikke tidligere har gjort brug af ZBC efteruddannelse, inden for Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen
Keld Jensenius
Virksomhedskonsulent
Keld hjælper både store og små firmaer inden for industri og byggeri med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og skræddersyede kurser fagligt som tværgående. Keld kan også rådgive omkring erhvervsuddannelserne på industriområdet.
Mette Lauge-Simonsen
Salgskonsulent
Mette har primært kontakt til virksomheder, der ikke tidligere har gjort brug af ZBC efteruddannelse, inden for Industri- & Håndværksbranchen
Trine Jandorf
Virksomhedskonsulent
Trine har Lager & Transport som sine primære områder. Trine har stor erfaring med både generelle og skræddersyede kurser til virksomheder, både for såvel de faglige områder som de mere tværgående fag. Trine kan hjælpe både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Anette Volkmann
Salgskonsulent
Anette har primært kontakt til virksomheder, der ikke tidligere har gjort brug af ZBC efteruddannelse, inden for Lager & Transport. Anette kan med sine mange års erfaring indenfor salg og service hjælpe både små og store virksomheder med behovsafdækning og rådgivning omkring efteruddannelse og kompetenceløft af alle jeres medarbejdere – på alle niveauer og alle funktioner i virksomheden.
Gry Wallin
Uddannelseskonsulent
Gry har stor erfaring inden for både erhvervsuddannelser og kursusområdet. Et af Grys primære områder er Servicefagene, herunder Vagt, Rengøring og Vaskeri.
Jacob Frydendal Clausen
Uddannelseskonsulent
Jacob er både opsøgende konsulent og underviser inden for SOSU og det socialpsykiatriske område
Jeanette Dam Johansen
Uddannelseskonsulent
Jeanette er både opsøgende konsulent og underviser inden for det pædagogiske område.
Mie Alving Larsen
Uddannelseskonsulent
Mie er både opsøgende konsulent og underviser inden for det pædagogiske område.
Susanne Møller
Konsulent
Susanne er både opsøgende konsulent og underviser inden for det SOSU-område.

Her kan du se alle vores kurser

Læs mere

Få inspiration til skræddersyede kurser til dine ansatte

Læs mere