Fødevarer

Som Danmarks største fødevareskole tilbyder vi specialiserede rammer for din faglige udvikling, så du kan være med til at skabe fremtidens madoplevelse.

Vi lægger vægt på at styrke din faglighed med udgangspunkt i godt håndværk, god service og sans for kvalitet. Vores professionelle fagteams er derfor i konstant udvikling for at sikre et solidt fundament af nye recepter og teknikker inden for fødevarebranchen.

Gourmetskolen er vores gastronomiske univers for private. Her får du professionel viden fra vores dygtige faglærere, som du kan bruge hjemme i dit eget køkken. Uanset om du er nybegynder eller passioneret gourmet-entusiast, vil du få noget med hjem, så du kan imponere dine gæster med.

Bager / Konditor
Kok / Tjener / Ernæring
Fleksible fødevarekurser
Slagteri
Fødevareindustri
Specialistkurser / Masterclass
Gourmetskolen
Tværgående & Supplerende fag
Heidi Davidsen
Virksomhedskonsulent
Heidi har Hotel- & Restauration samt Cater som sine primære områder.
Heidi har stor erfaring med såvel generelle som skræddersyede kurser til virksomheder, både når det kommer til de faglige områder samt de mere tværgående fag.
Heidi kan hjælpe både store som små...
Læs mere
Trine Jandorf
Virksomhedskonsulent
Trine har Bager/Konditor, Ernæringsassistent og Slagter/Gourmetslagter som sine primære områder.
Trine har stor erfaring med både generelle og skræddersyede kurser til virksomheder, både for såvel de faglige områder som de mere tværgående fag.
Trine kan hjælpe båd...
Læs mere
Mette Lauge-Simonsen
Salgskonsulent
Mette har primært kontakt til virksomheder, der ikke tidligere har gjort brug af ZBC efteruddannelse, inden for Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen. Mette træffes på tlf. 4172 1064 / e-mail: mlsi@zbc.dk