Fødevarer, Hotel & Restauration

Som Danmarks største fødevareskole tilbyder vi specialiserede rammer for din faglige udvikling, så du kan være med til at skabe fremtidens madoplevelser.

Vi lægger vægt på at styrke din faglighed med udgangspunkt i godt håndværk, god service og sans for kvalitet. Vores professionelle fagteams er derfor i konstant udvikling for at sikre et solidt fundament af nye recepter og teknikker inden for fødevarebranchen.

Gourmetskolen er vores gastronomiske univers for private. Her får du professionel viden fra vores dygtige faglærere, som du kan bruge hjemme i dit eget køkken. Uanset om du er nybegynder eller passioneret gourmet-entusiast, vil du få noget med hjem, som du kan imponere dine gæster med.

Bager / Konditor
Kok / Tjener / Ernæring
Fleksible fødevarekurser
Slagteri
Fødevareindustri
Specialistkurser / Masterclass
Gourmetskolen
Tværgående & Supplerende fag
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Mette træffes på tlf. 4172 1064 / e-mail: mlsi@zbc.dk