Fødevarer, Hotel & Restauration

Som Danmarks største fødevareskole tilbyder vi specialiserede rammer for din faglige udvikling, så du kan være med til at skabe fremtidens madoplevelser.

Vi lægger vægt på at styrke din faglighed med udgangspunkt i godt håndværk, god service og sans for kvalitet. Vores professionelle fagteams er derfor i konstant udvikling for at sikre et solidt fundament af nye recepter og teknikker inden for fødevarebranchen.

Gourmetskolen er vores gastronomiske univers for private. Her får du professionel viden fra vores dygtige faglærere, som du kan bruge hjemme i dit eget køkken. Uanset om du er nybegynder eller passioneret gourmet-entusiast, vil du få noget med hjem, som du kan imponere dine gæster med.

Bager / Konditor
Kok / Tjener / Ernæring
Fleksible fødevarekurser
Slagteri
Fødevareindustri
Specialistkurser / Masterclass
Gourmetskolen
Tværgående & Supplerende fag
Heidi Davidsen
Virksomhedskonsulent
Heidi har Hotel- & Restauration samt Cater som sine primære områder inden for Fødevarer.
Heidi har stor erfaring med såvel generelle som skræddersyede kurser til virksomheder, både når det kommer til de faglige områder samt de mere tværgående fag.
Heidi kan hjælp...
Læs mere
Mette Lauge-Simonsen
Salgskonsulent (orlov til 16.08.2021)
Mette har primært kontakt til virksomheder, der ikke tidligere har gjort brug af ZBC efteruddannelse, inden for Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen. Mette træffes på tlf. 4172 1064 / e-mail: mlsi@zbc.dk