Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Innovativt smørrebrød

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udvikle nye smørrebrødstyper med udgangspunkt i de klassiske smørrebrødstyper og med innovativ pyntning og garniture.

Innovativt smørrebrød

Løbende optag
05-08-2024 til 22-08-2024
Hotel- og Restaurantkurser - august 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
05-08-2024 til 22-08-2024
Hotel- og Restaurantkurser - august 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
05-08-2024 til 22-08-2024
Hotel- og Restaurantkurser - august 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
11-11-2024 til 28-11-2024
Hotel- og Restaurantkurser - november 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
6 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20839 - Innovativt smørrebrød

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, der ønsker mere viden og erfaring med at innovere det klassiske smørrebrød. Er man ikke-faglært anbefales det, at man forinden tager kurset 20840 Smørrebrødsværkstedet, for at lære om det klassiske smørrebrød i køkkenet.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for de sensoriske principper i udviklingen af nye smørrebrødstyper
At redegøre for metoder ved reducering af mængden af madspild ved optimal udnyttelse af de anvendte råvarer
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At fremstille innovativt pyntning og garniture til smørrebrød.
At anvende tilberedningsmetoder og sæsonaktuelle råvarer på en innovativ måde
At udvikle nye smørrebrødstyper med udgangspunkt i de klassiske smørrebrødstyper.
At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 20839 Innovativt smørrebrød Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90