Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Innovativt smørrebrød

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at udvikle nye smørrebrødstyper med udgangspunkt i de klassiske smørrebrødstyper og med innovativ pyntning og garniture.

Innovativt smørrebrød

29-09-2025 til 02-10-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 25 - sept-okt
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
27-10-2025 til 30-10-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025 - okt
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
05-01-2026 til 15-01-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Vinter 2026 - jan
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
02-03-2026 til 12-03-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2026 - mar
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
20-04-2026 til 23-04-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2026 - apr
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
1 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20839 - Innovativt smørrebrød

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte gastronomer, der ønsker mere viden og erfaring med at innovere det klassiske smørrebrød. Er man ikke-faglært anbefales det, at man forinden tager kurset 20840 Smørrebrødsværkstedet, for at lære om det klassiske smørrebrød i køkkenet.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for de sensoriske principper i udviklingen af nye smørrebrødstyper
At redegøre for metoder ved reducering af mængden af madspild ved optimal udnyttelse af de anvendte råvarer
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At fremstille innovativt pyntning og garniture til smørrebrød.
At anvende tilberedningsmetoder og sæsonaktuelle råvarer på en innovativ måde
At udvikle nye smørrebrødstyper med udgangspunkt i de klassiske smørrebrødstyper.
At arbejde efter gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.

Fagnummer: 20839 Innovativt smørrebrød Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45