MENU
Kursusoversigt
For virksomheder
Jobsøgende
Klar til efteruddannelse
Praktisk info
Brochurer
Kontakt os
ZBC.DK
Kursusoversigt
Business og ledelse
Digitalt læringscenter
IT-kurser
Økonomi og regnskab
Handel
Events og projektledelse
HR og ledelse
Kommunikation og markedsføring
Uddannelses- og oplæringsansvarlig
Faglært detail / kontor og adm.
Tværgående og supplerende fag
Lager og transport
Bus / Persontransport / Lastbil / Vogntog
Varebilsuddannelsen
EU efteruddannelse og ajourføring
Farligt gods
Gaffeltruck / Teleskoplæsser
Mobile kraner
Vejen som arbejdsplads
Dyretransport
Specialistkurser - Transport
Lager og logistik
Tværgående og supplerende fag
Det grønne område
Gartneri / Anlæg
Landbrug
Rørlægger / Kloakmester
Betjening af maskiner
Anlægsstruktør / Sjakbajs
Specialistkurser - Grønne områder
Tværgående og supplerende fag
Service
Rengøring
Vagt
Vaskeri
Tværgående og supplerende fag
Fødevarer
Bager / Konditor
Kok / Tjener / Ernæring
Fleksible fødevarerkurser
Slagteri
Fødevareindustri
Specialistkurser / Masterclass
Gourmetskolen
Tværgående og supplerende fag
SOSU og pædagogik
Dagtilbudsområdet
Plejefamilier
Psykiatri / Handicap- og socialpædagogisk område
Social- og omsorgsområdet
Undervisningsområdet
Praktikvejlederkurser PAU / SOSU
Tværgående og supplerende fag
AU i sundhedspraksis
Industri og håndværk
Arbejdsmiljø og sikkerhed (herunder varmt arbejde og §17-kurser
Automatik / Procesindustri
Data- og kommunikationsteknik
Elektronik / Svagstrøm
Metalsvejsning
Plastsvejsning
Specialistkurser - Industri
Urmager
Tværgående og supplerende fag
Mere om vores kurser
Praktisk info
Klar til efteruddannelse
Brochurer
Kontakt os
Skræddersyede kurser
Strategisk uddannelsesplanlægning
Virksomhedskonsulenter
Forplejning for virksomheder
Praktikvejlederkurser
Åben vejledning
FVU for virksomheder
Kurser for jobsøgende
Åben vejledning
Jobrettet uddannelse for ledige
Pulje til uddannelsesløft
Samarbejde med jobcentre
Webinar 7. maj 2021
Klar til efteruddannelse
RKV (realkompetencevurdering)
Fra ufaglært til faglært/ EUV
FVU
Vurdering af basale færdigheder
Åben vejledning
Strategisk uddannelsesplanlægning
Digitalt læringscenter
Fjernundervisning (online)
Få svar på en række spørgsmål om vores AMU online forløb
Praktisk information
Tilmelding og priser
Sådan tilmelder du dig
VEU-godtgørelse og befordringstilskud
Forplejning
Kost og logi
Afmeldingsgebyr og tillægsydelser
Prøver i AMU
Retningslinjer covid-19
Røgfri skole
Kontakt os
Virksomhedskonsulenter
Kursussekretær/AMU-team
Åben vejledning
Udvikling, projekter og fundraising
ZBC learning
Vælg en kategori
Kursusoversigt
For virksomheder
Jobsøgende
Klar til efteruddannelse
Praktisk info
Brochurer
Kontakt os
ZBC.DK
Tilbage
Kursusoversigt
Business og ledelse
Lager og transport
Det grønne område
Service
Fødevarer
SOSU og pædagogik
Industri og håndværk
Mere om vores kurser
Skræddersyede kurser
Strategisk uddannelsesplanlægning
Virksomhedskonsulenter
Forplejning for virksomheder
Praktikvejlederkurser
Åben vejledning
FVU for virksomheder
Kurser for jobsøgende
Åben vejledning
Jobrettet uddannelse for ledige
Pulje til uddannelsesløft
Samarbejde med jobcentre
Webinar 7. maj 2021
Klar til efteruddannelse
RKV (realkompetencevurdering)
Fra ufaglært til faglært/ EUV
FVU
Vurdering af basale færdigheder
Åben vejledning
Strategisk uddannelsesplanlægning
Digitalt læringscenter
Fjernundervisning (online)
Få svar på en række spørgsmål om vores AMU online forløb
Praktisk information
Tilmelding og priser
Sådan tilmelder du dig
VEU-godtgørelse og befordringstilskud
Forplejning
Kost og logi
Afmeldingsgebyr og tillægsydelser
Prøver i AMU
Retningslinjer covid-19
Røgfri skole
Kontakt os
Virksomhedskonsulenter
Kursussekretær/AMU-team
Åben vejledning
Udvikling, projekter og fundraising
ZBC learning
Tilbage
Digitalt læringscenter
IT-kurser
Økonomi og regnskab
Handel
Events og projektledelse
HR og ledelse
Kommunikation og markedsføring
Uddannelses- og oplæringsansvarlig
Faglært detail / kontor og adm.
Tværgående og supplerende fag
Bus / Persontransport / Lastbil / Vogntog
Varebilsuddannelsen
EU efteruddannelse og ajourføring
Farligt gods
Gaffeltruck / Teleskoplæsser
Mobile kraner
Vejen som arbejdsplads
Dyretransport
Specialistkurser - Transport
Lager og logistik
Tværgående og supplerende fag
Gartneri / Anlæg
Landbrug
Rørlægger / Kloakmester
Betjening af maskiner
Anlægsstruktør / Sjakbajs
Specialistkurser - Grønne områder
Tværgående og supplerende fag
Rengøring
Vagt
Vaskeri
Tværgående og supplerende fag
Bager / Konditor
Kok / Tjener / Ernæring
Fleksible fødevarerkurser
Slagteri
Fødevareindustri
Specialistkurser / Masterclass
Gourmetskolen
Tværgående og supplerende fag
Dagtilbudsområdet
Plejefamilier
Psykiatri / Handicap- og socialpædagogisk område
Social- og omsorgsområdet
Undervisningsområdet
Praktikvejlederkurser PAU / SOSU
Tværgående og supplerende fag
AU i sundhedspraksis
Arbejdsmiljø og sikkerhed (herunder varmt arbejde og §17-kurser
Automatik / Procesindustri
Data- og kommunikationsteknik
Elektronik / Svagstrøm
Metalsvejsning
Plastsvejsning
Specialistkurser - Industri
Urmager
Tværgående og supplerende fag
Praktisk info
Klar til efteruddannelse
Brochurer
Kontakt os
Fødevareindustri
Forside
Kursusoversigt
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
Positivliste Sjælland
Se 15 hold
Næste startdato: 20-04-2021
Varighed: 1 dag
Anvendt bryggeriteknik for operatører
Læs mere
Varighed: 3 dage
Anvendt tappeteknik for operatører
Læs mere
Varighed: 2 dage
ATEX - for operatører i procesindustri
Læs mere
Varighed: 1 dag
Betjening af udstyr i fiskemels og -olieindustri1
Læs mere
Varighed: 5 dage
Betjening af udstyr i fiskemels og -olieindustri1A
Læs mere
Varighed: 3 dage
Betjening af udstyr i fiskemels og -olieindustri1B
Læs mere
Varighed: 2 dage
Betjening af udstyr i fiskemels og -olieindustri2
Læs mere
Varighed: 5 dage
Betjening af udstyr i fiskemels og -olieindustri2A
Læs mere
Varighed: 3 dage
Betjening af udstyr i fiskemels og -olieindustri2B
Læs mere
Varighed: 2 dage
Bæredygtig produktion
6 Ugers
Læs mere
Varighed: 2 dage
Forædling af fisk
Læs mere
Varighed: 3 dage
Fremmedlegemer i fødevareproduktion
Læs mere
Varighed: 1 dag
GMP facility design og kontrol af GMP
Læs mere
Varighed: 3 dage
GMP regler, pharma og fødevarer
Læs mere
Varighed: 5 dage
HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
Læs mere
Varighed: 3 dage
Håndfiletering af fisk
Læs mere
Varighed: 5 dage
Kvalificering og validering, pharma og fødevarer
Læs mere
Varighed: 10 dage
Kvalitetsvurdering af fisk
Læs mere
Varighed: 2 dage
Kødkontrol i fjerkræindustri for operatører
Læs mere
Varighed: 2 dage
Maskinbetjening i fiskeindustrien
Læs mere
Varighed: 5 dage
Maskinkendskab og -betjening, pharma og fødevarer
Læs mere
Varighed: 5 dage
Opdatering af HACCP/egenkontrol
Læs mere
Varighed: 2 dage
Processer og råvarer i levnedsmiddelindustrien
Læs mere
Varighed: 5 dage
Produktionshygiejne, pharma og fødevarer
Læs mere
Varighed: 7 dage
Sensoriske undersøgelser for operatører
Læs mere
Varighed: 3 dage
25 kurser er skjult - tryk her for at vise dem
Brochurer
Avanced Ganache UK
Avanceret Ganache
Barista Specialistkursus
Bæredygtighedsambassadør
Convenience specialist
Fremtidens måltider
Gourmet Appetizer
Gourmet pølsemager
Gourmet Sous Vide
Gourmet Vegetar
Ismester / Gelatiere
Juicer
KødCuisinier
Neurogastronomi Masterclass
Oste sommelier
Reduktion af madspild
Seafood Specialist
Sensorisk velsmag
Surdejsspecialist
Tangekspert
Vinekspert Masterclass
World Class Wine
Har du brug for hjælp med din tilmelding?
Læs mere