Plejefamilier

Denne indeholder kurser målrettet plejefamilier, herunder plejefamilieuddannelsen (også kaldet PUP), der består af social- og specialpædagogiske og socialpsykiatriske AMU uddannelser.

PUP-modulerne udbydes som deltidsuddannelse på 2 år med mulighed for supplerende specialiseringsmoduler. Hvert modul har en varighed på 12-20 dage med afholdelse inden for 6 måneder. Undervisningen begynder kl. 9.00 og slutter som udgangspunkt kl. 14.00.

Opbygningen er delt i tre grundmoduler: 

  • Grundmodul 1 - Plejebarnet
  • Grundmodul 2 - Plejefamiliens relationer & samarbejde
  • Grundmodul 3 - Hjernen & kroppen

-og specialiseringsmodulerne:

  • Specialmodul 1 - Teenageren i plejefamilien
  • Specialmodul 3 - Kommunikation & supervision
  • Speciallmodul 4 - Ressourcer og kognitiv behandling

Find yderligere oplysninger i vores brochure her.

PUP uddannelsen er udviklet i samarbejde med Professionshøjskolerne VIA  og UC Syd.

BEMÆRK!

Socialstyrelsen har endnu ikke behandlet, hvordan de midler, der er afsat til uddannelse på PUP, for familieplejere med en videregående uddannelse, skal frigives. Vi kan derfor ikke tilbyde plads uden (egen)betaling på de hold, der starter i januar 2022 til familieplejere med en videregående uddannelse. Vi forventer midlerne er klar til efteråret 2022.

Du kan løbende holde dig opdateret på vores planlagte hold her på siden, samt via vores facebookgruppe, hvor du finder seneste nyt.

Du er meget velkommen til at dele disse oplysninger i dit netværk. Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Mie Alving Larsen, mial@zbc.dk, 4172 1321.