Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Råvarer i køkkenet - trin 1

Kort fortalt

Du kan anvende, opbevare og klargøre de mest anvendte råvarer i produktionskøkkenet og vurdere hver råvare ud fra kvalitet, økologi, næringsværdi og modningsforhold. Du kan også kalkulere forbrug og svindprocent for en given ret. Der findes også et trin 2 af kurset.

Råvarer i køkkenet - trin 1

02-02-2026 til 12-02-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Vinter 2026 - feb
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
04-05-2026 til 07-05-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2026 - maj
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
01-06-2026 til 04-06-2026
Hotel- og Restaurantkurser - Sommer 2026 - jun
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Info om fag
48826 - Råvarer i køkkenet - trin 1

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan for de mest anvendte råvarer i produktionskøkkenet:
Anvende og vurdere råvarerne ud fra kvalitet og økologi, sæson og næringsværdi.
Opbevare og klargøre den enkelte råvare korrekt og kontrollere modningsforhold.
Medvirke ved bestilling og indkøb af råvarer samt beregne forbrug for en given ret.

Fagnummer: 48826 Råvarer i køkkenet - trin 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 428,00 Uden for målgruppe: DKK 1.664,30