Råvarer i køkkenet - trin 1

Kort fortalt

Du kan anvende, opbevare og klargøre de mest anvendte råvarer i produktionskøkkenet og vurdere hver råvare ud fra kvalitet, økologi, næringsværdi og modningsforhold. Du kan også kalkulere forbrug og svindprocent for en given ret. Der findes også et trin 2 af kurset.

Råvarer i køkkenet - trin 1
14-02-2022
Råvare i køkkenet - trin 1
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
14-02-2022
Råvare i køkkenet - trin 1
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold Garantikursus
21-03-2022
Råvare i køkkenet - trin 1
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
2 dage Daghold
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan for de mest anvendte råvarer i produktionskøkkenet:
Anvende og vurdere råvarerne ud fra kvalitet og økologi, sæson og næringsværdi.
Opbevare og klargøre den enkelte råvare korrekt og kontrollere modningsforhold.
Medvirke ved bestilling og indkøb af råvarer samt beregne forbrug for en given ret.

Fagnummer: 48826 Råvarer i køkkenet - trin 1 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40