Kok__tjener__ern__ring_undergruppe

Fremstilling og udvikling af danske egnsretter

Kort fortalt

Med kurset opnår du viden og færdigheder, som gør dig i stand til at planlægge, fremstille og forfine danske egnsretter med afsæt i karakteristika ved dansk madkultur og kulinariske traditioner.

Fremstilling og udvikling af danske egnsretter

Løbende optag
06-01-2025 til 13-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 13-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
06-01-2025 til 13-06-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Forår 2025
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 13-11-2025
Hotel- og Restaurantkurser - Efterår 2025
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
3 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
20860 - Fremstilling og udvikling af danske egnsretter

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, der er beskæftiget med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At beskrive hovedtræk i udviklingen af dansk madkultur.
At redegøre for råvarers og kulinariske traditioners betydning i forhold til at udvikle og afprøve nye egnsretter.
At redegøre for gældende regler for fødevarehygiejne og egenkontrol i relation til målet.
På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At planlægge, fremstille og forfine danske egnsretter.

Fagnummer: 20860 Fremstilling og udvikling af danske egnsretter Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60