klar_til_efteruddannelse_hero

Klar til efteruddannelse

Kurser og efteruddannelse kan bruges på mange måder, alt efter hvem du er, og hvor du er i dit arbejdsliv. 
 
Måske er behovet at blive bedre til de almene fag som fx læsning, eller skal du opdateres på dit fagområde, måske er du nedslidt og skal omskoles -eller måske sidder du som virksomhedsleder og har brug for tiltag, der styrker jeres konkurrence- og omstillingsevne?
 
Alle er områder, hvor kurser og uddannelsesplanlægning kan hjælpe dig godt på vej. Vi har med "klar til efteruddannelse" samlet nogle af de muligheder, der kan hjælpe dig videre. Finder du ikke hvad du søger, er du altid velkommen til at kontakte os.

Vi har her listet de meste gængse muligheder, der kan gøre dig klar til efteruddannelse: 

Realkompetencevurdering (RKV)

En RKV inddrager din samlede viden, færdigheder og kompetencer, uanset hvor, hvornår eller hvordan, de er erhvervet.

Fra ufaglært til faglært / EUV

Er du fyldt 25 år og ønsker en erhvervsuddannelse for voksne (EUV), begynder dit forløb med en RKV, der kan give dig merit og dermed afkorte din uddannelsestid.

 Forberedende Voksenundervisning (FVU)

Er du over 18 år, og har brug for at blive bedre til at læse, skrive og regne -og mere fortrolig med IT, kan dette være noget for dig. 

Undervisningen tilrettelægges efter dit behov og med udgangspunkt i, om du skal forbedre dine færdigheder på jobbet, i hverdagen, når du skal hjælpe børnene med lektier, eller din egen uddannelse.

 Vurdering af basale færdigheder

Alle, der deltager i arbejdsmarkedsuddannelser (AMU) og enkeltfag, tilbydes en frivillig vurdering af basale færdigheder (fag 40131) i vores Digitale Læringscenter i Næstved, Roskilde eller Slagelse.

Strategisk uddannelsesplanlægning (for virksomheder)

Går I som virksomhed med tanker om at styrke både konkurrence- og omstillingsevnen, har I måske også overvejet at kigge på jeres medarbejderressourcer. Vi kan som uddannelsesinstitution stille værktøjer og faktuel viden til rådighed ved flere af jeres udviklingstiltag og HR-processer.