Fleksible Fødevarekurser

Fleksible Fødevarekurser

Garantikurser for dig, der arbejder inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen

På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.

Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).

En stor del af kurserne udbydes i flere byer, og som udgangspunkt afholdes garantikurserne på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.

På disses kurser arbejder du selvstændigt og med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser.  
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
 
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
 
Fagene kan være prøvebelagt.

Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her

Du finder alle vores fødevarekurser her.

Garantikurser i regi af Fleksible Fødevarer

Nedenfor finder du oversigten over kommende kurser i Fleksible Fødevarer, og som udgangspunkt er holdene i Roskilde garantikurser.

Længere nede på siden finder du kategorierne i grønne bjælker.
Klik på "Se kurser" i den kategori, du gerne vil på kursus inden for - herefter finder du kurset, og du klikker fx på "Se 8 hold".

Under overskriften "løbende optag" finder du den konkrete periode for holdet. Du kan også klikke på "Læs mere" under holdet, så folder siden sig ud, og du finder yderligere oplysninger samt hvem der er kontaktperson på det konkret kursus.

PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

08-09-2025 til 11-09-2025Varmt brød hele dagen (47621)
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn (40781)
Brødbagning for gastronomer (20960)
2 dage
2 dage
3 dage

03-11-2025 til 06-11-2025Brød og madbrød med fibre og fuldkorn (40781)
Brød med surdej (49448)
Signaturbrød (47404)
2 dage
2 dage
2 dage


PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

24-11-2025 til 04-12-2025
-ingen undervisning fredage
Mad til vegetarer og veganere 2 (20875)
Sensorisk analyse (20871)
Planlægning og tilberedning af måltider til børn (20868)
Grundlæggende kostberegning (20864)
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer (49843)
2 dage
2 dage
3 dage
3 dage
2 dage


Vælg mellem perioderVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

08-09-2025 til 18-09-2025
-ingen undervisning fredage
 
Syltning og fermentering af sæsonens råvarer (20862)
Det klimavenlige køkken (49852)
Almen fødevarehygiejne (20851)
Reduktion af madspild 1 (20883)
Reduktion af madspild 2 (20884)
Bæredygtighed i storkøkkener (48771) 
3 dage
2 dage
3 dage
2 dage
2 dage
3 dage

29-09-2025 til 02-10-2025
27-10-2025 til 30-10-2025
Innovativt smørrebrød (20839)
Anretning og menusammensætning (20844)
3 dage
3 dage

03-11-2025 til 06-11-2025Kommunikation og konflikthåndtering - service (44853)
Almen fødevarehygiejne (20851)
Gæstebetjening: Gastronomen i værtsrollen (20863)
Salg i gæstebetjeningen 1 (20938)
3 dage
3 dage
2 dage
2 dage

12-11-2025 til 14-11-2025
Kommunikation og konflikthåndtering - service (44853)
Almen fødevarehygiejne (20851)
Gæstebetjening: Gastronomen i værtsrollen (20863)
Salg i gæstebetjeningen 2 (20825)
3 dage
3 dage
2 dage
2 dage




Brød

Konditor

Ernæring

Hotel & Restauration