Garantikurser for dig, der arbejder inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen
På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.
Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).
En stor del af kurserne udbydes i flere byer, og som udgangspunkt afholdes garantikurserne på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.
På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.
Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).
En stor del af kurserne udbydes i flere byer, og som udgangspunkt afholdes garantikurserne på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.
BEMÆRK
På disses kurser arbejder du selvstændigt og med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser.
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
Fagene kan være prøvebelagt.
Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her
Du finder alle vores fødevarekurser her.
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
Fagene kan være prøvebelagt.
Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her
Du finder alle vores fødevarekurser her.
Garantikurser i regi af Fleksible Fødevarer
Nedenfor finder du oversigten over kommende kurser i Fleksible Fødevarer, og som udgangspunkt er holdene i Roskilde garantikurser.
Længere nede på siden finder du kategorierne i grønne bjælker.
Klik på "Se kurser" i den kategori, du gerne vil på kursus inden for - herefter finder du kurset, og du klikker fx på "Se 8 hold".
Under overskriften "løbende optag" finder du den konkrete periode for holdet. Du kan også klikke på "Læs mere" under holdet, så folder siden sig ud, og du finder yderligere oplysninger samt hvem der er kontaktperson på det konkret kursus.
Længere nede på siden finder du kategorierne i grønne bjælker.
Klik på "Se kurser" i den kategori, du gerne vil på kursus inden for - herefter finder du kurset, og du klikker fx på "Se 8 hold".
Under overskriften "løbende optag" finder du den konkrete periode for holdet. Du kan også klikke på "Læs mere" under holdet, så folder siden sig ud, og du finder yderligere oplysninger samt hvem der er kontaktperson på det konkret kursus.
Brød
Periode | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
08-09-2025 til 11-09-2025 | Varmt brød hele dagen (47621) Brød og madbrød med fibre og fuldkorn (40781) Brødbagning for gastronomer (20960) | 2 dage 2 dage 3 dage | |
03-11-2025 til 06-11-2025 | Brød og madbrød med fibre og fuldkorn (40781) Brød med surdej (49448) Signaturbrød (47404) | 2 dage 2 dage 2 dage |
Ernæring
Periode | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
24-11-2025 til 04-12-2025 -ingen undervisning fredage | Mad til vegetarer og veganere 2 (20875) Sensorisk analyse (20871) Planlægning og tilberedning af måltider til børn (20868) Grundlæggende kostberegning (20864) Bæredygtig produktion af mad og fødevarer (49843) | 2 dage 2 dage 3 dage 3 dage 2 dage |
Hotel & Restauration
Vælg mellem perioder | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
08-09-2025 til 18-09-2025 -ingen undervisning fredage | Syltning og fermentering af sæsonens råvarer (20862) Det klimavenlige køkken (49852) Almen fødevarehygiejne (20851) Reduktion af madspild 1 (20883) Reduktion af madspild 2 (20884) Bæredygtighed i storkøkkener (48771) | 3 dage 2 dage 3 dage 2 dage 2 dage 3 dage | |
29-09-2025 til 02-10-2025 27-10-2025 til 30-10-2025 | Innovativt smørrebrød (20839) Anretning og menusammensætning (20844) | 3 dage 3 dage | |
03-11-2025 til 06-11-2025 | Kommunikation og konflikthåndtering - service (44853) Almen fødevarehygiejne (20851) Gæstebetjening: Gastronomen i værtsrollen (20863) Salg i gæstebetjeningen 1 (20938) | 3 dage 3 dage 2 dage 2 dage | |
12-11-2025 til 14-11-2025 | Kommunikation og konflikthåndtering - service (44853) Almen fødevarehygiejne (20851) Gæstebetjening: Gastronomen i værtsrollen (20863) Salg i gæstebetjeningen 2 (20825) | 3 dage 3 dage 2 dage 2 dage |