Bager_konditor_undergruppe

Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

Kort fortalt

Deltageren kan på baggrund af kendskab til definitionen på fuldkorn udvælge råvarer, fremstille dej, bage og anrette forskellige typer af brød med fibre og fuldkorn, der tager hensyn til sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter og følger anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Brød
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Brød
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Brød
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Åbne kurser i Bageri og konditori i FHC
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Brød
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
2 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
40781 - Brød og madbrød med fibre og fuldkorn

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der arbejder med fremstilling af brød og som ønsker kompetencer til at kunne fremstille brød med fibre og fuldkorn.

Beskrivelse: Deltageren kan på baggrund af kendskab til definitionen på fuldkorn udvælge råvarer og produkter under hensyntagen til deres sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter.

Deltageren kan fremstille dej samt bage og anrette forskellige typer af brød med fibre og fuldkorn, der tager hensyn til sensoriske og ernæringsmæssige kvaliteter og følger anbefalinger fra Sundhedsstyrelsen.

Fagnummer: 40781 Brød og madbrød med fibre og fuldkorn Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 1.529,60