f__devarer_hovedgruppe

Chokoladefremstilling til professionel brug

Kort fortalt

Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt, koge fyldmasse samt kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter.

Chokoladefremstilling til professionel brug

Løbende optag
TEST HOLD TIL STIL, TILMELD DIG IKKE
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at lave forskellige typer konfekt, baseret på viden om chokoladetyper og råvarer
  • Du lærer at temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt at fremstille fyldmasse
  • Du får indsigt i, hvordan du balancerer en ganach, så den opnår det rette sukker- og fedtindhold
  • Du får en masse professionelle teknikker til chokoladefremstilling
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt koge fyldmasse. Deltageren kan kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter samt efterleve gældende hygiejneregler.

Fagnummer: 46930 Chokoladefremstilling til professionel brug Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40