Bager_konditor_undergruppe

Chokoladefremstilling til professionel brug

Kort fortalt

Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt, koge fyldmasse samt kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter.

Chokoladefremstilling til professionel brug

22-04-2024
Chokoladefremstilling til professionel brug
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
2 dage Daghold
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Kager og dessert
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Kager og dessert
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Kager og dessert
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Kager og dessert
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
Åbne kurser i Bageri og konditori i FHC
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
3 hold er skjult, klik her for at vise alle

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at lave forskellige typer konfekt, baseret på viden om chokoladetyper og råvarer
  • Du lærer at temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt at fremstille fyldmasse
  • Du får indsigt i, hvordan du balancerer en ganach, så den opnår det rette sukker- og fedtindhold
  • Du får en masse professionelle teknikker til chokoladefremstilling
Info om fag
46930 - Chokoladefremstilling til professionel brug

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt koge fyldmasse. Deltageren kan kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter samt efterleve gældende hygiejneregler.

Fagnummer: 46930 Chokoladefremstilling til professionel brug Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 1.529,60