Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt, koge fyldmasse samt kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter.
Chokoladefremstilling til professionel brug
Kursusinformation
Dit udbytte af kurset
- Du lærer at lave forskellige typer konfekt, baseret på viden om chokoladetyper og råvarer
- Du lærer at temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt at fremstille fyldmasse
- Du får indsigt i, hvordan du balancerer en ganach, så den opnår det rette sukker- og fedtindhold
- Du får en masse professionelle teknikker til chokoladefremstilling
Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.
Beskrivelse: Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt koge fyldmasse. Deltageren kan kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter samt efterleve gældende hygiejneregler.