Chokoladefremstilling til professionel brug

Kort fortalt

Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt, koge fyldmasse samt kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter.

Chokoladefremstilling til professionel brug
14-06-2021
Chokoladefremstilling til professionel brug
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
14-06-2021
Chokoladefremstilling til professionel brug
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Fjernundervisning
27-08-2021
Chokoladefremstilling til professionel brug
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at lave forskellige typer konfekt, baseret på viden om chokoladetyper og råvarer
  • Du lærer at temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt at fremstille fyldmasse
  • Du får indsigt i, hvordan du balancerer en ganach, så den opnår det rette sukker- og fedtindhold
  • Du får en masse professionelle teknikker til chokoladefremstilling
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille forskellige typer af konfekt på basis af viden om chokoladetyper og råvarer ved fremstilling af chokolade til salg. Deltageren kan temperere chokolade, støbe og dyppe konfekt samt koge fyldmasse. Deltageren kan kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter samt efterleve gældende hygiejneregler.

Fagnummer: 46930 Chokoladefremstilling til professionel brug Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Fjernundervisning:
DKK 1.210,90
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik