Bager-konditor_21624_undergruppe_2023-2028

Moderne flødekager

Kort fortalt

Deltageren kan fremstille et udvalg af moderne flødekager på baggrund af arbejde med moderne og traditionelle bunde, cremer, fyldmasser, glaseringsformer og mousse. Deltageren kan arbejde med smagsudvikling, konsistens- og pynteteknikker ved fremstillingen anvende forskellige silikoneforme og rammer samt køle- og frysemetoder.

Moderne flødekager

18-05-2026 til 21-05-2026
Kager og dessertkurser forår 2026 - maj
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
01-09-2025 til 04-09-2025
Kager og dessertkurser efterår 2025 - sep.
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Info om fag
46933 - Moderne flødekager

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltagerne kan fremstille et udvalg af moderne flødekager på baggrund af arbejdet med forskellige typer bunde, cremer, fyldmasser, glaseringsformer og mousse. Deltageren kan arbejde med smagsudvikling, konsistens- og pynteteknikker på baggrund af kendskab til produktion af traditionelle flødekager. Deltageren kan anvende forskellige silikoneformer og rammer, køle- og frysemetoder samt efterleve gældende hygiejneregler.

Fagnummer: 46933 Moderne flødekager Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 428,00 Uden for målgruppe: DKK 1.664,30