Bager_konditor_undergruppe

Marcipan og kransekage

Kort fortalt

Deltageren kan efter uddannelsen planlægge, fremstille og produktudvikle kransekagetyper og marcipanfigurer. Der arbejdes endvidere med dekoration og præsentation af de fremstillede produkter samt emballering, opbevaring mv.

Marcipan og kransekage

18-11-2024
Marcipan og kransekage
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
2 dage Daghold
Løbende optag
28-10-2024 til 31-10-2024
Bageri- og konditorkurser - oktober 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
28-10-2024 til 31-10-2024
Bageri- og konditorkurser - oktober 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
05-08-2024 til 15-08-2024
Bageri og konditorikurser - august 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
05-08-2024 til 08-08-2024
Bageri- og konditorkurser - august 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
28-10-2024 til 31-10-2024
Bageri- og konditorkurser - oktober 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
28-10-2024 til 31-10-2024
Bageri- og konditorkurser - oktober 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
05-08-2024 til 08-08-2024
Bager- og konditorkurser - august 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
5 hold er skjult, klik her for at vise alle

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du arbejder med kransekagebagværk og diverse marcipantyper
  • Du lærer teknikker i forhold til forme og dekorere
  • Du lærer at kvalitetsbestemme en god marcipan og hvilke egenskaber disse har
  • Du lærer også at temperere chokolade og hvordan man fremstiller chokoladedekorationer
Info om fag
45615 - Marcipan og kransekage

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltagerne kan planlægge, fremstille og produktudvikle et bredt sortiment af kransekagetyper og marcipanfigurer samt kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter. Endvidere kan deltagerne forestå dekoration og opsætte de fremstillede produkter så de danner en helhed. Deltagerne kan efterleve gældende hygiejneforskrifter og lovkrav, herunder afgiftsbestemmelser, og kan kalkulere og prissætte produkterne samt vejlede butikspersonalet om emballering og opbevaring.

Fagnummer: 45615 Marcipan og kransekage Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60