Bager_konditor_undergruppe

Marcipan og kransekage

Kort fortalt

Deltageren kan efter uddannelsen planlægge, fremstille og produktudvikle kransekagetyper og marcipanfigurer. Der arbejdes endvidere med dekoration og præsentation af de fremstillede produkter samt emballering, opbevaring mv.

Marcipan og kransekage

Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Kager og dessert
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du arbejder med kransekagebagværk og diverse marcipantyper
  • Du lærer teknikker i forhold til forme og dekorere
  • Du lærer at kvalitetsbestemme en god marcipan og hvilke egenskaber disse har
  • Du lærer også at temperere chokolade og hvordan man fremstiller chokoladedekorationer
Info om fag
45615 - Marcipan og kransekage

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltagerne kan planlægge, fremstille og produktudvikle et bredt sortiment af kransekagetyper og marcipanfigurer samt kvalitetsvurdere råvarer og færdigprodukter. Endvidere kan deltagerne forestå dekoration og opsætte de fremstillede produkter så de danner en helhed. Deltagerne kan efterleve gældende hygiejneforskrifter og lovkrav, herunder afgiftsbestemmelser, og kan kalkulere og prissætte produkterne samt vejlede butikspersonalet om emballering og opbevaring.

Fagnummer: 45615 Marcipan og kransekage Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40