Deltageren kan udarbejde recepter og planlægge en produktion i forhold til trinvis udbagning af frisk brød hele dagen samt udfærdige produktionsvejledninger og anvende teknikker til kvalitetsvurdering.
Varmt brød hele dagen
Kursusinformation
Dit udbytte af kurset
- Du kommer til at arbejde med fremstilling af brødtyper, der er specielt egnede til koldhævning
- Du lærer om rationalitet, og hvordan du kan strukturere produktionen, så der altid dufter af varmt brød i butikken
- Du får inspiration til at udvikle anderledes brød ud fra forskellige typer af surdej, mel og syning
- Du får viden om det sensoriske og ernæringen i forhold til udvikling og fremstilling af smags- og næringsgivende brød
Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.
Beskrivelse:
Deltageren kan udarbejde og justere recepter, der kan anvendes ved trinvis udbagning af frisk bagværk hele dagen, samt planlægge og omlægge en given produktion i forhold til trinvis udbagning. Deltageren kan udfærdige produktionsvejledninger og anvende teknikker til kvalitetsvurdering.