Bager-konditor_21624_undergruppe_2023-2028

Varmt brød hele dagen

Kort fortalt

Deltageren kan udarbejde recepter og planlægge en produktion i forhold til trinvis udbagning af frisk brød hele dagen samt udfærdige produktionsvejledninger og anvende teknikker til kvalitetsvurdering.

Varmt brød hele dagen

Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
08-09-2025 til 11-09-2025
Brød kurser efterår 2025 - sep.
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
3 hold er skjult, klik her for at vise alle

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du kommer til at arbejde med fremstilling af brødtyper, der er specielt egnede til koldhævning
  • Du lærer om rationalitet, og hvordan du kan strukturere produktionen, så der altid dufter af varmt brød i butikken
  • Du får inspiration til at udvikle anderledes brød ud fra forskellige typer af surdej, mel og syning
  • Du får viden om det sensoriske og ernæringen i forhold til udvikling og fremstilling af smags- og næringsgivende brød
Info om fag
47621 - Varmt brød hele dagen

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture.

Beskrivelse: Deltageren kan udarbejde og justere recepter, der kan anvendes ved trinvis udbagning af frisk bagværk hele dagen, samt planlægge og omlægge en given produktion i forhold til trinvis udbagning. Deltageren kan udfærdige produktionsvejledninger og anvende teknikker til kvalitetsvurdering.

Fagnummer: 47621 Varmt brød hele dagen Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60