Bager-konditor_21624_undergruppe_2023-2028

Fremstilling af desserter og festkager

Kort fortalt

Du kan planlægge, fremstille og produktudvikle forskellige desserter og festkager: Etage-, bryllups- og lagkager. Endvidere lærer du at dekorere og opstille dessertbuffet og vinduesdekoration. Du lærer også at arbejde med portionsberegning, dekoration, prissættelse, kvalitetsvurdering af råvarer og produkter.

Fremstilling af desserter og festkager

Løbende optag
27-01-2025 til 30-01-2025
Kager og dessert kurser forår 2025 - januar
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
27-01-2025 til 30-01-2025
Kager og dessert kurser forår 2025 - januar
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
27-01-2025 til 30-01-2025
Kager og dessert kurser forår 2025 - januar
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
27-01-2025 til 30-01-2025
Kager og dessert kurser forår 2025 - januar
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
1 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
49434 - Fremstilling af desserter og festkager

Målgruppe: Kurset retter sig mod medarbejdere, der arbejder professionelt med fremstilling af desserter og festkager.

Beskrivelse: Du kan:
Fremstille og produktudvikle et udvalg af desserter og festkager.
Dekorere desserter og anvende køle- og fryseteknikker i forhold til holdbarheden.
Kvalitetsvurdere råvarer og fædige desserter samt prissætte dem.
Planlægge og fremstille et udvalg af festkager: Bryllups- etage-, fromage- og lagkager.
Portionsberegne og smagssammensætte festkagerne
Dekorere og opsætte festkager til receptioner, dessertbuffet og vinduesdekoration.
Kvalitetsvurdere råvarer og produkter samt prissætte dem.

Fagnummer: 49434 Fremstilling af desserter og festkager Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 2.366,45