Bager_konditor_undergruppe

Fremstilling af desserter og festkager

Kort fortalt

Du kan planlægge, fremstille og produktudvikle forskellige desserter og festkager: Etage-, bryllups- og lagkager. Endvidere lærer du at dekorere og opstille dessertbuffet og vinduesdekoration. Du lærer også at arbejde med portionsberegning, dekoration, prissættelse, kvalitetsvurdering af råvarer og produkter.

Fremstilling af desserter og festkager

Løbende optag
05-08-2024 til 15-08-2024
Bageri og konditorikurser - august 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
05-08-2024 til 08-08-2024
Bager- og konditorkurser - august 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
05-08-2024 til 08-08-2024
Bageri- og konditorkurser - august 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
28-10-2024 til 31-10-2024
Bageri- og konditorkurser - oktober 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
28-10-2024 til 31-10-2024
Bageri- og konditorkurser - oktober 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
28-10-2024 til 31-10-2024
Bageri- og konditorkurser - oktober 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Løbende optag
28-10-2024 til 31-10-2024
Bageri- og konditorkurser - oktober 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
4 hold er skjult, klik her for at vise alle
Info om fag
49434 - Fremstilling af desserter og festkager

Målgruppe: Kurset retter sig mod medarbejdere, der arbejder professionelt med fremstilling af desserter og festkager.

Beskrivelse: Du kan:
Fremstille og produktudvikle et udvalg af desserter og festkager.
Dekorere desserter og anvende køle- og fryseteknikker i forhold til holdbarheden.
Kvalitetsvurdere råvarer og fædige desserter samt prissætte dem.
Planlægge og fremstille et udvalg af festkager: Bryllups- etage-, fromage- og lagkager.
Portionsberegne og smagssammensætte festkagerne
Dekorere og opsætte festkager til receptioner, dessertbuffet og vinduesdekoration.
Kvalitetsvurdere råvarer og produkter samt prissætte dem.

Fagnummer: 49434 Fremstilling af desserter og festkager Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90