Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet

Kort fortalt

Deltageren kan anvende forskellige grundtilberednings-metoder af diverse kødudskæringer samt garniturer af forskellige råvarer til salg i detailslagterforretninger ved at anvende korrekt tid, temperatur og anretning.

Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet
23-03-2021
Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3 dage Daghold
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.

Fra 2020 er der (for mange områder på AMU) indført prøver ved deltagelse på AMU-kursus. Din underviser vil informere omkring dette, herunder afholdelsesform, bedømmelseskriterier, bedømmelsesgrundlag samt tidspunkt for prøven. Prøven skal bestås for at få udstedt AMU-bevis

Har du brug for IT-rygsæk kontakt venligst zbc-vejledning@zbc.dk i god tid inden kursusstart, så vi kan nå at have den klar.
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer forskellige tilberedningsmetoder af diverse kødudskæringer
  • Du får viden om forskellige garniturer til salg hos detailslagteren og delikatesseafdelingen
  • Du får viden om tilberedningstider, temperaturer og anretningsmuligheder
  • Du lærer korrekt opbevaring, opvarmning og varmholdelse af produkterne
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget i slagterforretninger, delikatesseforretninger mv.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende forskellige grundtilberedningsmetoder af diverse kødudskæringer samt garniturer af forskellige råvarer til salg i detailslagterforretninger, delikatesseafdelinger og lignende. Deltageren kan foretage korrekt opbevaring, opvarmning, varmholdelse, nedkøling og anretning af fødevarer under hensyntagen til gældende hygiejneregler.

Fagnummer: 45680 Råvarer og grundtilberedning for ferskvareområdet Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.193,20
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.193,20
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik