Bager_konditor_undergruppe

Europæiske brødtyper og produktudvikling

Kort fortalt

Deltageren kan efter uddannelsen fremstille europæiske brødtyper med kolde og lange liggetider og hævemetoder. Der undervises desuden i teknikker til kvalitetsvurdering og produktudvikling.

Europæiske brødtyper og produktudvikling

Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
12-08-2024 til 15-08-2024
Brødkurser - august 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
04-11-2024 til 06-11-2024
Brødkurser - november 2024
ZBC Køge Campusbuen 40 4600 Køge
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
04-11-2024 til 06-11-2024
Brødkurser - november 2024
ZBC Næstved Handelsskolevej 3 4700 Næstved
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
04-11-2024 til 06-11-2024
Brødkurser - november 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
04-11-2024 til 06-11-2024
Brødkurser - november 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
04-11-2024 til 06-11-2024
Brødkurser - november 2024
ZBC Vordingborg Chr. Richardtsvej 43 4760 Vordingborg
Daghold Åbent værksted
8 hold er skjult, klik her for at vise alle

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at fremstille europæiske brødtyper med kolde og lange liggetider og hævemetoder
  • Du lærer teknikker, som du kan bruge til kvalitetsvurdering og produktudvikl
Info om fag
45609 - Europæiske brødtyper og produktudvikling

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture

Beskrivelse: Deltageren kan producere europæiske specialiteter inden for madbrød og stykbrød med anvendelse af langtids- og koldhævning, surdej og hævestykker. Deltageren kan beherske produktions- og forarbejdningsteknikker for deje med kolde og lange liggetider og hævemetoder. Endvidere kan deltageren anvende teknikker til kvalitetsvurdering.

Fagnummer: 45609 Europæiske brødtyper og produktudvikling Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90