Europæiske brødtyper og produktudvikling

Kort fortalt

Deltageren kan efter uddannelsen fremstille europæiske brødtyper med kolde og lange liggetider og hævemetoder. Der undervises desuden i teknikker til kvalitetsvurdering og produktudvikling.

Europæiske brødtyper og produktudvikling
29-06-2021
Europæiske brødtyper og produktudvikling
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
3 dage Daghold
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at fremstille europæiske brødtyper med kolde og lange liggetider og hævemetoder
  • Du lærer teknikker, som du kan bruge til kvalitetsvurdering og produktudvikl
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture

Beskrivelse: Deltageren kan producere europæiske specialiteter inden for madbrød og stykbrød med anvendelse af langtids- og koldhævning, surdej og hævestykker. Deltageren kan beherske produktions- og forarbejdningsteknikker for deje med kolde og lange liggetider og hævemetoder. Endvidere kan deltageren anvende teknikker til kvalitetsvurdering.

Fagnummer: 45609 Europæiske brødtyper og produktudvikling Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.054,15
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.054,15
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik