Bager-konditor_21624_undergruppe_2023-2028

Brød med surdej

Kort fortalt

Du kan udvikle og fremstille smags- og næringsgivende brød- og rugbrød med surdej på baggrund af viden om surdej, fermentering, meltyper, syrning samt sensorik og ernæring.

Brød med surdej

31-10-2024
Brød med surdej
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
2 dage Daghold
Løbende optag
04-11-2024 til 06-11-2024
Brødkurser - november 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
04-11-2024 til 06-11-2024
Brødkurser - november 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
03-11-2025 til 06-11-2025
Brød kurser efterår 2025 - nov.
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
04-11-2024 til 06-11-2024
Brødkurser - november 2024
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
07-04-2025 til 10-04-2025
Brød kurser forår 2025 - april
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
07-04-2025 til 10-04-2025
Brød kurser forår 2025 - april
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
4 hold er skjult, klik her for at vise alle
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.
Fra 2020 er der (for mange områder på AMU) indført prøver ved deltagelse på AMU-kursus. Din underviser vil informere omkring dette, herunder afholdelsesform, bedømmelseskriterier, bedømmelsesgrundlag samt tidspunkt for prøven. Prøven skal bestås for at få udstedt AMU-bevis
Har du brug for IT-rygsæk kontakt venligst zbc-vejledning@zbc.dk i god tid inden kursusstart, så vi kan nå at have den klar.

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du kan udvikle og fremstille smags- og næringsgivende brød og rugbrød med surdej
  • Du får viden om surdej, fermentering, meltyper, syrning samt sensorik og ernæring
Info om fag
49448 - Brød med surdej

Beskrivelse: Du kan:
Fremstille brød- og rugbrød med surdej på baggrund af viden om surdej, fermentering, meltyper og syrning.
Fremstille store og små brød både på basis af egen blanding og traditionelt med fabrikeret syrning.
Inddrage viden om sensorik og ernæring i udvikling og fremstilling af smags- og næringsgivende brød.

Fagnummer: 49448 Brød med surdej Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60