Du kan udvikle og fremstille smags- og næringsgivende brød- og rugbrød med surdej på baggrund af viden om surdej, fermentering, meltyper, syrning samt sensorik og ernæring.
Brød med surdej
Løbende optag
07-04-2025 til 10-04-2025
Brød kurser forår 2025 - april
ZBC Næstved
Handelsskolevej 3
4700 Næstved
Daghold
Åbent værksted
Løbende optag
07-04-2025 til 10-04-2025
Brød kurser forår 2025 - april
ZBC Roskilde
Maglegårdsvej 8
4000 Roskilde
Daghold
Åbent værksted
Løbende optag
07-04-2025 til 10-04-2025
Brød kurser forår 2025 - april
ZBC Slagelse
Valbyvej 69
4200 Slagelse
Daghold
Åbent værksted
Løbende optag
07-04-2025 til 10-04-2025
Brød kurser forår 2025 - april
ZBC Ringsted
Ahorn Allé 3-5
4100 Ringsted
Daghold
Åbent værksted
Løbende optag
07-04-2025 til 10-04-2025
Brød kurser forår 2025 - april
ZBC Vordingborg
Chr. Richardtsvej 43
4760 Vordingborg
Daghold
Åbent værksted
Løbende optag
07-04-2025 til 10-04-2025
Brød kurser forår 2025 - april
ZBC Køge
Campusbuen 40
4600 Køge
Daghold
Åbent værksted
Løbende optag
03-11-2025 til 06-11-2025
Brød kurser efterår 2025 - nov.
ZBC Roskilde
Maglegårdsvej 8
4000 Roskilde
Daghold
Åbent værksted
Løbende optag
03-11-2025 til 06-11-2025
Brød kurser efterår 2025 - nov.
ZBC Slagelse
Valbyvej 69
4200 Slagelse
Daghold
Åbent værksted
Løbende optag
03-11-2025 til 06-11-2025
Brød kurser efterår 2025 - nov.
ZBC Næstved
Handelsskolevej 3
4700 Næstved
Daghold
Åbent værksted
Løbende optag
03-11-2025 til 06-11-2025
Brød kurser efterår 2025 - nov.
ZBC Vordingborg
Chr. Richardtsvej 43
4760 Vordingborg
Daghold
Åbent værksted
Løbende optag
03-11-2025 til 06-11-2025
Brød kurser efterår 2025 - nov.
ZBC Køge
Campusbuen 40
4600 Køge
Daghold
Åbent værksted
Løbende optag
03-11-2025 til 06-11-2025
Brød kurser efterår 2025 - nov.
ZBC Ringsted
Ahorn Allé 3-5
4100 Ringsted
Daghold
Åbent værksted
9 hold er skjult, klik her for at vise alle
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.
Fra 2020 er der (for mange områder på AMU) indført prøver ved deltagelse på AMU-kursus. Din underviser vil informere omkring dette, herunder afholdelsesform, bedømmelseskriterier, bedømmelsesgrundlag samt tidspunkt for prøven. Prøven skal bestås for at få udstedt AMU-bevis
Har du brug for IT-rygsæk kontakt venligst zbc-vejledning@zbc.dk i god tid inden kursusstart, så vi kan nå at have den klar.
Fra 2020 er der (for mange områder på AMU) indført prøver ved deltagelse på AMU-kursus. Din underviser vil informere omkring dette, herunder afholdelsesform, bedømmelseskriterier, bedømmelsesgrundlag samt tidspunkt for prøven. Prøven skal bestås for at få udstedt AMU-bevis
Har du brug for IT-rygsæk kontakt venligst zbc-vejledning@zbc.dk i god tid inden kursusstart, så vi kan nå at have den klar.
Kursusinformation
Dit udbytte af kurset
- Du kan udvikle og fremstille smags- og næringsgivende brød og rugbrød med surdej
- Du får viden om surdej, fermentering, meltyper, syrning samt sensorik og ernæring
49448 - Brød med surdej
Beskrivelse:
Du kan:
Fremstille brød- og rugbrød med surdej på baggrund af viden om surdej, fermentering, meltyper og syrning.
Fremstille store og små brød både på basis af egen blanding og traditionelt med fabrikeret syrning.
Inddrage viden om sensorik og ernæring i udvikling og fremstilling af smags- og næringsgivende brød.
Fagnummer:
49448 Brød med surdej
Varighed
2 dage
AMU-pris:
DKK 428,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.664,30