Slagter_150623_007_undergruppe_2023-2028

Introduktion til pølsemageri

Kort fortalt

På kurset får du introduktion til pølsemageri. Her lærer du at arbejde med bindefars, opbevare og behandle produkter korrekt og forstå konserveringsteknikker. Du lærer desuden at benytte forskellige maskiner, forædle produkter og fremstille en pølse korrekt.

Introduktion til pølsemageri

10-03-2025
Introduktion til pølsemageri
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3 dage Daghold
Info om fag
49996 - Introduktion til pølsemageri

Målgruppe: Kurset henvender sig til medarbejdere, der arbejder med fødevarefremstilling og ønsker at opnå specifikke kompetencer i forhold til forædling og kvalitetsbedømmelse af kød.

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At arbejde korrekt med bindefars
At opbevare og behandle produkter, så holdbarheden forlænges
At forstå konserveringsteknikker i arbejdet med pølsemageri
At sortere kød inden for forskellige kategorier

På baggrund af den opnåede viden opnår du færdigheder i:
At benytte pølsestopper og lynhakker korrekt
At forædle produkter
At fremstille en pølse, der har den krævede konsistens i forhold til den pågældende pølsetype

Fagnummer: 49996 Introduktion til pølsemageri Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 642,00 Uden for målgruppe: DKK 3.425,60