Fleksible_f__devarer_undergruppe

Fleksible Fødevarer

Kontakt
Mette Lauge-Simonsen
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Garantikurser for dig, der arbejder inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen

På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.

Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).

Alle kurser foregår på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.

På disses kurser arbejder du selvstændigt og med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser.  
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
 
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
 
Fagene kan være prøvebelagt.

Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her

Du finder alle vores fødevarekurser her.

Garantikurser i regi af Fleksible Fødevarer - 2. halvår 2023 samt 1. halvår 2024

Nedenfor finder du oversigten over kommende garantikurser i Fleksible Fødevarer. Klik på overskriften, så folder siden sig ud, og du finder de konkrete perioder.

PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

15-01-2024 til 18-01-2024Bagværk ...
Brød med surdej
Rulledeje
4 dage
2 dage
5 dage





06-05-2024 til 08-05-2024Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
Europæiske brød og produktudvikling
Signaturbrød
2 dage
3 dage
2 dage



PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

22-01-2024 til 25-01-2024
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Mad til vegetarer og veganere
Smagen i centrum
Mad til børn - sunde børn
2 dage
3 dage
2 dage
3 dage





29-01-2024 til 01-02-2024
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
Mad til vegetarer og veganere
Smagen i centrum
Mad til børn - sunde børn
2 dage
3 dage
2 dage
3 dage



PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

08-01-2024 til 11-01-2024Fremstilling af desserter og festkager
Marcipan og kranseskage
Moderne frugttærter
3 dage
2 dage
1 dag





13-05-2024 til 16-05-2024Chokoladefremstilling til professionel brug
Moderne flødekager
Sæson- og temaprodukter i bageriet
2 dage
2 dage
2 dage


PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

20-11-2023 til 07-12-2023Bæredygtighed i værtsskab, service og opleverlser
Kalkulation i køkkenet - trin 1
Kalkulation i køkkenet - trin 2
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten
Menuvejledning ved gæstebetjening
Måltidsplanlægning 1
Råverer i køkkenet - trin 1
Salg og service i gæstebetjening
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
Værtsskab og oplevelser på hotel og restaurant 1
2 dage
2 dage
1 dag
2 dage
3 dage
5 dage
2 dage
1 dag
2 dage
1 dag











Vælg mellem perioderVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

05-02-2024 til 08-02-2024

12-02-2024 til 15-02-2024

15-04-2024 til 18-04-2024

22-04-2024 til 25-04-2024
Danske egnsretter
Råvarens egenskaber i madhåndværket 1
Råvarens egenskaber i madhåndværket 2
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Insekter i madlavningen
Fremstilling af kuvert- og madbrød
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1
Grundtilberedning
Anretning
Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job
Almen fødevarehygiejne
2 dage
2 dage
2 dage
2 dage
1 dag
2 dage
2 dage
1 dag
3 dage
3 dage
2 dage
3 dag





10-06-2024 til 13-06-2024

17-06-2024 til 20-06-2024
Kuvert- og madbrød bagt i restaurant
Kalkulation i køkkenet - trin 1
Kalkulation i køkkenet - trin 2
Bæredygtighed i værtsskab, service og oplevelser
Salg og service i gæstebetjening
Værtsskab og oplevelser på hotel og restaurant 1
Råvarer i køkkenet trin 1
Måltidsplanlægning 1
Menuvejledning ved gæstebetjening
Servicering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
Almen fødevarehygiejne
2 dage
2 dage
2 dage
2 dage
1 dag
1 dag
2 dage
5 dage
3 dage
2 dage
3 dage

Aktuelle kurser