Fleksible_f__devarer_undergruppe

Fleksible Fødevarer

Kontakt
Mette Lauge-Simonsen
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Garantikurser for dig, der arbejder inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen

På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.

Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).

Alle kurser foregår på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.

På disses kurser arbejder du selvstændigt og med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser.  
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
 
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
 
Fagene kan være prøvebelagt.

Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her

Du finder alle vores fødevarekurser her.

Garantikurser i regi af Fleksible Fødevarer - 2. halvår 2023

Nedenfor finder du oversigten over kommende garantikurser i Fleksible Fødevarer. Klik på overskriften, så folder siden sig ud, og du finder de konkrete perioder.

KursusnavnVarighedPeriode

Bæredygtig produktion af mad og fødevarer2 dage28-08-2023 — 07-09-2023

Mad til børn - sunde børn3 dage28-08-2023 — 07-09-2023

Smagen i centrum2 dage28-08-2023 — 07-09-2023

Mad til vegetarer og veganere3 dage28-08-2023 — 07-09-2023

KursusnavnVarighedPeriode

Almen fødevarehygiejne3 dage07-08-2023 — 24-08-2023

Anretning3 dage07-08-2023 — 24-08-2023

Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job2 dage07-08-2023 — 24-08-2023

Danske egnsretter2 dage07-08-2023 — 24-08-2023

Fremstilling af kuvert og madbrød2 dage07-08-2023 — 24-08-2023

Grundtilberedning3 dage07-08-2023 — 24-08-2023

Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 11 dag07-08-2023 — 24-08-2023

Insekter i madlavning1 dag07-08-2023 — 24-08-2023

Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening2 dage07-08-2023 — 24-08-2023

Råvarens egenskaber i madhåndværket 12 dage07-08-2023 — 24-08-2023

Råvarens egenskaber i madhåndværket 22 dage07-08-2023 — 24-08-2023

Økologi og bæredygtighed i restauranten2 dage07-08-2023 — 24-08-2023





Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser2 dage20-11-2023 — 07-12-2023

Kalkulation i køkkenet - trin 12 dage20-11-2023 — 07-12-2023

Kalkulation i køkkenet - trin 21 dag20-11-2023 — 07-12-2023

Kuvert- og madbrød bagt i restauranten2 dage20-11-2023 — 07-12-2023

Menuvejledning ved gæstebetjening3 dage20-11-2023 — 07-12-2023

Måltidsplanlægning 15 dage20-11-2023 — 07-12-2023

Råvarer i køkkenet - trin 12 dage20-11-2023 — 07-12-2023

Salg og service i gæstebetjening1 dag20-11-2023 — 07-12-2023

Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke2 dage20-11-2023 — 07-12-2023

Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 11 dag20-11-2023 — 07-12-2023

KursusnavnVarighedPeriode

Chokoladefremstilling til professionel brug2 dage11-09-2023 — 14-09-2023

Fremstilling af desserter og festkager3 dage11-09-2023 — 14-09-2023

Moderne flødekager2 dage11-09-2023 — 14-09-2023

Sæson- og temaprodukter i bagerier2 dage11-09-2023 — 14-09-2023





Marcipan og kransekage2 dage23-10-2023 — 26-10-2023

Moderne frugttærter1 dag23-10-2023 — 26-10-2023

Søde sager i restaurant og kantine4 dage23-10-2023 — 26-10-2023

Aktuelle kurser

Chokoladefremstilling til professionel brug
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Danske egnsretter
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Næste startdato: 29-04-2024
Varighed: 2 dage
Fleksible Fødevarer kurser - Hotel og restaurant
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Kager og dessert
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Fremstilling af desserter og festkager
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Kalkulation i køkkenet - trin 1
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Positivliste Sjælland
Se 1 hold
Løbende optag
Kalkulation i køkkenet - trin 2
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Marcipan og kransekage
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
Moderne flødekager
Se 3 hold
Næste startdato: 16-10-2023
Moderne frugttærter
Se 2 hold
Næste startdato: 21-05-2024
Salg og service i gæstebetjening
Garantikursus
Også for ledige (6 ugers)
Se 1 hold
Løbende optag
11 kurser er skjult - tryk her for at vise dem