Garantikurser for dig, der arbejder inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen
På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.
Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).
Alle kurser foregår på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.
På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.
Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).
Alle kurser foregår på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.
BEMÆRK
På disses kurser arbejder du selvstændigt og med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser.
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
Fagene kan være prøvebelagt.
Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her
Du finder alle vores fødevarekurser her.
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
Fagene kan være prøvebelagt.
Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her
Du finder alle vores fødevarekurser her.
Garantikurser i regi af Fleksible Fødevarer - 2. halvår 2023
Nedenfor finder du oversigten over kommende garantikurser i Fleksible Fødevarer. Klik på overskriften, så folder siden sig ud, og du finder de konkrete perioder.
Ernæringsassistent
Kursusnavn | Varighed | Periode | |
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer | 2 dage | 28-08-2023 — 07-09-2023 | |
Mad til børn - sunde børn | 3 dage | 28-08-2023 — 07-09-2023 | |
Smagen i centrum | 2 dage | 28-08-2023 — 07-09-2023 | |
Mad til vegetarer og veganere | 3 dage | 28-08-2023 — 07-09-2023 |
Hotel & Restauration
Kursusnavn | Varighed | Periode | |
Almen fødevarehygiejne | 3 dage | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Anretning | 3 dage | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job | 2 dage | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Danske egnsretter | 2 dage | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Fremstilling af kuvert og madbrød | 2 dage | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Grundtilberedning | 3 dage | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1 | 1 dag | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Insekter i madlavning | 1 dag | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening | 2 dage | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Råvarens egenskaber i madhåndværket 1 | 2 dage | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Råvarens egenskaber i madhåndværket 2 | 2 dage | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Økologi og bæredygtighed i restauranten | 2 dage | 07-08-2023 — 24-08-2023 | |
Bæredygtighed i værtskab, service og oplevelser | 2 dage | 20-11-2023 — 07-12-2023 | |
Kalkulation i køkkenet - trin 1 | 2 dage | 20-11-2023 — 07-12-2023 | |
Kalkulation i køkkenet - trin 2 | 1 dag | 20-11-2023 — 07-12-2023 | |
Kuvert- og madbrød bagt i restauranten | 2 dage | 20-11-2023 — 07-12-2023 | |
Menuvejledning ved gæstebetjening | 3 dage | 20-11-2023 — 07-12-2023 | |
Måltidsplanlægning 1 | 5 dage | 20-11-2023 — 07-12-2023 | |
Råvarer i køkkenet - trin 1 | 2 dage | 20-11-2023 — 07-12-2023 | |
Salg og service i gæstebetjening | 1 dag | 20-11-2023 — 07-12-2023 | |
Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke | 2 dage | 20-11-2023 — 07-12-2023 | |
Værtskab og oplevelser på hotel og restaurant 1 | 1 dag | 20-11-2023 — 07-12-2023 |
Kager & Desserter
Kursusnavn | Varighed | Periode | |
Chokoladefremstilling til professionel brug | 2 dage | 11-09-2023 — 14-09-2023 | |
Fremstilling af desserter og festkager | 3 dage | 11-09-2023 — 14-09-2023 | |
Moderne flødekager | 2 dage | 11-09-2023 — 14-09-2023 | |
Sæson- og temaprodukter i bagerier | 2 dage | 11-09-2023 — 14-09-2023 | |
Marcipan og kransekage | 2 dage | 23-10-2023 — 26-10-2023 | |
Moderne frugttærter | 1 dag | 23-10-2023 — 26-10-2023 | |
Søde sager i restaurant og kantine | 4 dage | 23-10-2023 — 26-10-2023 |