Fleksible_f__devarer_undergruppe

Fleksible Fødevarer

Kontakt for virksomheder
Mette Lauge-Simonsen
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, samt det Procestekniske område som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Garantikurser for dig, der arbejder inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen

På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.

Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).

Alle kurser foregår på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.

På disses kurser arbejder du selvstændigt og med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser.  
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
 
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
 
Fagene kan være prøvebelagt.

Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her

Du finder alle vores fødevarekurser her.

Garantikurser i regi af Fleksible Fødevarer - 1. halvår 2024

Nedenfor finder du oversigten over kommende garantikurser i Fleksible Fødevarer. Klik på overskriften, så folder siden sig ud, og du finder de konkrete perioder.

PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

06-05-2024 til 08-05-2024
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
Europæiske brød og produktudvikling
Signaturbrød
2 dage
3 dage
2 dage



PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

13-05-2024 til 16-05-2024
Chokoladefremstilling til professionel brug
Moderne flødekager
Sæson- og temaprodukter i bageriet
2 dage
2 dage
2 dage



Vælg mellem perioderVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

15-04-2024 til 25-04-2024
(ingen undervisning fredage)
Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening
Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1
Grundtilberedning
Anretning
Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job
Almen fødevarehygiejne
Brødbagning for gastronomer
2 dage
1 dag
3 dage
3 dage
2 dage
3 dage
3 dage





10-06-2024 til 20-06-2024
(ingen undervisning fredage)
Kuvert- og madbrød bagt i restaurant
Kalkulation i køkkenet - trin 1
Kalkulation i køkkenet - trin 2
Bæredygtighed i værtsskab, service og oplevelser
Salg og service i gæstebetjening
Værtsskab og oplevelser på hotel og restaurant 1
Råvarer i køkkenet trin 1
Måltidsplanlægning 1
Menuvejledning ved gæstebetjening
Servicering af øl, drinks og alkoholfrie drikke
Almen fødevarehygiejne
2 dage
2 dage
2 dage
2 dage
1 dag
1 dag
2 dage
5 dage
3 dage
2 dage
3 dage

Aktuelle kurser