Garantikurser for dig, der arbejder inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen
På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.
Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).
Alle kurser foregår på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.
På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.
Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).
Alle kurser foregår på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.
BEMÆRK
På disses kurser arbejder du selvstændigt og med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser.
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
Fagene kan være prøvebelagt.
Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her
Du finder alle vores fødevarekurser her.
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
Fagene kan være prøvebelagt.
Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her
Du finder alle vores fødevarekurser her.
Garantikurser i regi af Fleksible Fødevarer - 2. halvår 2023 samt 1. halvår 2024
Nedenfor finder du oversigten over kommende garantikurser i Fleksible Fødevarer. Klik på overskriften, så folder siden sig ud, og du finder de konkrete perioder.
Brød
Periode | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
15-01-2024 til 18-01-2024 | Bagværk ... Brød med surdej Rulledeje | 4 dage 2 dage 5 dage | |
06-05-2024 til 08-05-2024 | Brød og madbrød med fibre og fuldkorn Europæiske brød og produktudvikling Signaturbrød | 2 dage 3 dage 2 dage |
Ernæringsassistent
Periode | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
22-01-2024 til 25-01-2024 | Bæredygtig produktion af mad og fødevarer Mad til vegetarer og veganere Smagen i centrum Mad til børn - sunde børn | 2 dage 3 dage 2 dage 3 dage | |
29-01-2024 til 01-02-2024 | Bæredygtig produktion af mad og fødevarer Mad til vegetarer og veganere Smagen i centrum Mad til børn - sunde børn | 2 dage 3 dage 2 dage 3 dage |
Kager & Desserter
Periode | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
08-01-2024 til 11-01-2024 | Fremstilling af desserter og festkager Marcipan og kranseskage Moderne frugttærter | 3 dage 2 dage 1 dag | |
13-05-2024 til 16-05-2024 | Chokoladefremstilling til professionel brug Moderne flødekager Sæson- og temaprodukter i bageriet | 2 dage 2 dage 2 dage |
Hotel & Restauration 2023
Periode | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
20-11-2023 til 07-12-2023 | Bæredygtighed i værtsskab, service og opleverlser Kalkulation i køkkenet - trin 1 Kalkulation i køkkenet - trin 2 Kuvert- og madbrød bagt i restauranten Menuvejledning ved gæstebetjening Måltidsplanlægning 1 Råverer i køkkenet - trin 1 Salg og service i gæstebetjening Servering af øl, drinks og alkoholfrie drikke Værtsskab og oplevelser på hotel og restaurant 1 | 2 dage 2 dage 1 dag 2 dage 3 dage 5 dage 2 dage 1 dag 2 dage 1 dag | |
Hotel & Restauration 2024
Vælg mellem perioder | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
05-02-2024 til 08-02-2024 12-02-2024 til 15-02-2024 15-04-2024 til 18-04-2024 22-04-2024 til 25-04-2024 | Danske egnsretter Råvarens egenskaber i madhåndværket 1 Råvarens egenskaber i madhåndværket 2 Økologi og bæredygtighed i restauranten Insekter i madlavningen Fremstilling af kuvert- og madbrød Kommunikation og serviceorienteret gæstebetjening Håndtering af konflikter og klager fra gæsten 1 Grundtilberedning Anretning Arbejdsmiljø 1 i faglærte og ufaglærte job Almen fødevarehygiejne | 2 dage 2 dage 2 dage 2 dage 1 dag 2 dage 2 dage 1 dag 3 dage 3 dage 2 dage 3 dag | |
10-06-2024 til 13-06-2024 17-06-2024 til 20-06-2024 | Kuvert- og madbrød bagt i restaurant Kalkulation i køkkenet - trin 1 Kalkulation i køkkenet - trin 2 Bæredygtighed i værtsskab, service og oplevelser Salg og service i gæstebetjening Værtsskab og oplevelser på hotel og restaurant 1 Råvarer i køkkenet trin 1 Måltidsplanlægning 1 Menuvejledning ved gæstebetjening Servicering af øl, drinks og alkoholfrie drikke Almen fødevarehygiejne | 2 dage 2 dage 2 dage 2 dage 1 dag 1 dag 2 dage 5 dage 3 dage 2 dage 3 dage |