Bager-konditor_21624_undergruppe_2023-2028

Bager / Konditor

Kontakt for virksomheder
Mette Lauge-Simonsen
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, samt det Procestekniske område som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Filer
Interessen for bagværk og konditorfaget er stødt stigende.
Med vores kurser inden for bager- og konditorfaget bliver du klædt på til at kunne klare de fleste faglige discipliner. Vores kurser har blandt andet fokus på madbrød, fremstilling af chokolade, desserter og kager.

Bliv inspireret til din opkvalificering inden for bager- og konditorfaget hos ZBC her.

Aktuelle kurser