Bager_konditor_undergruppe

Biokemiske processer ved fremstilling af brød

Kort fortalt

Du får indsigt i de biokemiske processer, der opstår ved fremstilling af brød. Ud fra denne viden kan du vurdere kvaliteten af brødets form, konsistens og smag. Du kan korrigere for eventuelle mangler i det færdige brød, herunder justere bageprocesser.

Biokemiske processer ved fremstilling af brød

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48413 - Biokemiske processer ved fremstilling af brød

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), som er beskæftiget med professionel fremstilling af brød.

Beskrivelse: Ud fra viden om de biokemiske processer, der opstår ved fremstilling af brød, kan deltageren:
- Vurdere kvaliteten af brødets form, konsistens og smag
- Korrigere i bageprocessen for at opnå den ønskede kvalitet på et færdigt brød
- Udvikle bageopskrifter og opsætte egne bageprocesser

Fagnummer: 48413 Biokemiske processer ved fremstilling af brød Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60