Bager_konditor_undergruppe

Sæson- og temaprodukter i bagerier

Kort fortalt

Deltageren kan fremstille udvalgte sæson- og temaprodukter, efterleve gældende hygiejneforskrifter samt emballere og opbevare de fremstillede produkter korrekt. Deltagere kan endvidere prissætte det valgte sæson- og temaprodukt.

Sæson- og temaprodukter i bagerier

Løbende optag
28-10-2024 til 31-10-2024
Kager og dessertkurser - oktober 2024
ZBC Slagelse Valbyvej 69 4200 Slagelse
Daghold Åbent værksted
Løbende optag
28-10-2024 til 31-10-2024
Kage- og dessertkurser - oktober 2024
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
Daghold Åbent værksted
Info om fag
47620 - Sæson- og temaprodukter i bagerier

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte) beskæftiget med fremstilling af brød, kage, dessert, chokolade og konfekture

Beskrivelse: Deltageren kan fremstille udvalgte sæson- og temaprodukter i bagerier, efterleve gældende hygiejneforskrifter samt emballere og opbevare de fremstillede produkter korrekt. Deltageren kan planlægge og udføre produktion og produktudvikling samt prissætte det valgte sæson- og temaprodukt.

Fagnummer: 47620 Sæson- og temaprodukter i bagerier Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60