Bager_konditor_undergruppe

Diæt- og allergivenligt brød

Kort fortalt

På kurset lærer du at fremstille velsmagende diæt- og allergivenligt brød ud fra viden om de mest udbredte allergier og livsstilssygdomme. Du lærer at udvælge og kvalitetsvurdere egnede råvarer og arbejde med disse med henblik på en færdig brødproduktion. Du lærer derudover at informere om ingredienser i diæt- og allergivenligt brød til kunder og egenkontrol.

Diæt- og allergivenligt brød

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48373 - Diæt- og allergivenligt brød

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med brødfremstilling i bagerier, konditorier, hotel- og restaurantkøkkener m.fl., og som ønsker at erhverve sig specifikke kompetencer udi produktion af diæt- og allergivenligt brød.

Beskrivelse: Deltageren kan:
Fremstille diæt- og allergivenligt brød, både småbrød og store brød, ud fra viden om de mest udbredte allergier og livsstilssygdomme.
Udvælge og kvalitetsvurdere egnede råvarer til produktion af velsmagende diæt- og allergivenligt brød.
Kvalitetsvurdere egne brød i forhold til diæt og fødevareallergi.
Informere om ingredienser i diæt- og allergivenligt brød til kunder og egenkontrol i henhold til lovgivning om allergener.

Fagnummer: 48373 Diæt- og allergivenligt brød Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.616,60