Bager_konditor_undergruppe

Råvarekendskab 1,0

Råvarekendskab 1,0

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
19783 - Råvarekendskab 1,0

Beskrivelse: Eleven kan redegøre for råvarernes anvendelsesområder, produktionsmæssigt og kvalitetsmæssigt

Eleven kan kvalitetsvurdere meltyper, fedtstoffer, marcipan og bagemasser, chokoladetyper, sukkerarter og sødemidler, der anvendes i produktionen.

Eleven kan forbehandle frø- og kernetyper

Eleven kan anvende og behandle relevante hævemidler, stivelsesprodukter, æg og mælkeprodukter

Eleven kan anvende sin viden om relevant fødevarelovgivning i vurderingen af de varer, der indgår i produktionen

Eleven kan redegøre for miljømæssige, sundhedsmæssige og etiske overvejelser i forbindelse med produktionen og valg af råvare ud fra de i tiden anvendte mærkningsordninger.

Fagnummer: 19783 Råvarekendskab 1,0 Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.666,50