Bager_konditor_undergruppe

Convenience food i bagerier/konditorier

Kort fortalt

Efter kurset kan du anvende viden om markedet for convenience produkter og ændringer i købsadfærd til at udvikle convenience produkter som en del af butikkens sortiment og kalenderår. Du kan fremstille, emballere, deklarere, opbevare og prisfastsætte convenience produkter i overensstemmelse med gældende fødevarelovgivning. Du kan desuden anvende viden om bæredygtighed, anvendelse af smag på en systematisk måde og minimering af madspild.

Convenience food i bagerier/konditorier

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48708 - Convenience food i bagerier/konditorier

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte bagere og konditorer samt personer med tilsvarende kompetencer, som ønsker inspiration og færdigheder til at udvikle convenience- og fastfoodprodukter.

Beskrivelse: Du kan efter kurset:
- Anvende viden om markedet for convenience produkter og ændringer i købsadfærd til at udvikle convenience produkter som en del af butikkens sortiment og kalenderår (sæson/højtider)
- Fremstille, emballere, deklarere, opbevare og prisfastsætte et eller flere convenience produkter i overensstemmelse med gældende fødevarelovgivning (fx sandwichs, smørrebrød, to-go produkter og lignende). I den forbindelse kan du anvende viden om bæredygtighed og minimering af madspild.
- På en systematisk måde anvende viden om smag, tekstur/konsistens og udseende i udvikling af convenience food

Fagnummer: 48708 Convenience food i bagerier/konditorier Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 624,00 Uden for målgruppe: DKK 2.299,90