Bager_konditor_undergruppe

Produktkendskab for salgspersonale -bager/konditor

Kort fortalt

Kursisten kan efter kurset indgå i dialog med kunden omkring produkternes sensoriske og sundhedsmæssige egenskaber og vejlede om produkternes indhold af allergener samt foodpairing. Desuden kan deltageren efter kurset anvende grundlæggende kendskab til råvarer og produkternes fremstillingsproces i kundedialogen

Produktkendskab for salgspersonale -bager/konditor

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
45252 - Produktkendskab for salgspersonale -bager/konditor

Målgruppe: Kurset retter sig mod ufaglærte, som er beskæftiget med eller ønsker at beskæftige sig med grundlæggende salg i bagerier og konditorier. Det anbefales, at du efter deltagelse i dette kursus gennemfører kurset ¿Salgsteknik for salgspersonale i bageri/konditor¿

Beskrivelse: Du kan efter kurset:
- Indgå i dialog med kunden omkring produkternes sensoriske og sundhedsmæssige egenskaber
- Vejlede kunder om produkternes indhold af allergener samt, hvordan butikkens produkter komplementerer andre fødevarer (”foodpairing”)
- Anvende grundlæggende kendskab til råvarer og produkternes fremstillingsproces i kundedialogen

Fagnummer: 45252 Produktkendskab for salgspersonale -bager/konditor Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 933,30