Produktkendskab for salgspersonale -bager/konditor

Kort fortalt

Kursisten kan efter kurset indgå i dialog med kunden omkring produkternes sensoriske og sundhedsmæssige egenskaber og vejlede om produkternes indhold af allergener samt foodpairing. Desuden kan deltageren efter kurset anvende grundlæggende kendskab til råvarer og produkternes fremstillingsproces i kundedialogen

Produktkendskab for salgspersonale -bager/konditor
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Kurset retter sig mod ufaglærte, som er beskæftiget med eller ønsker at beskæftige sig med grundlæggende salg i bagerier og konditorier. Det anbefales, at du efter deltagelse i dette kursus gennemfører kurset ¿Salgsteknik for salgspersonale i bageri/konditor¿

Beskrivelse: Du kan efter kurset:
- Indgå i dialog med kunden omkring produkternes sensoriske og sundhedsmæssige egenskaber
- Vejlede kunder om produkternes indhold af allergener samt, hvordan butikkens produkter komplementerer andre fødevarer (”foodpairing”)
- Anvende grundlæggende kendskab til råvarer og produkternes fremstillingsproces i kundedialogen

Fagnummer: 45252 Produktkendskab for salgspersonale -bager/konditor Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 126,00 Uden for målgruppe: DKK 838,05
Kursuspris
AMU:
DKK 126,00
Uden for målgruppe:
DKK 838,05
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik