Bager_konditor_undergruppe

Rullede deje - Bager

Rullede deje - Bager

Løbende optag
Fleksible Fødevarer kurser - Brød
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
Daghold Garantikursus Åbent værksted
Info om fag
12072 - Rullede deje - Bager

Beskrivelse: Eleven kan fremstille fyld - og indlægsmasser til rullet bagværk.

Eleven kan fremstille et sortiment inden for halv- og helfabrikata til flødekager, tærter og forretter samt andre specialiteter. Eleven kan fremstille store og små wienerbrødstyper.

Eleven kan fremstille forskellige typer morgenbrød ud af rullede deje. Eleven kan fremstille butterdej til halvfabrikata samt tilbehør til mad

Eleven kan fremstille rullede produkter til køl og frost samt beherske indfrysning, optøning, raskning, udbagning, glasering og relevante dekorationsmetoder.

Eleven kan anvende de til enhver tid anvendte indrulningsprodukter, som smør, margarine etc.

Fagnummer: 12072 Rullede deje - Bager Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 670,00 Uden for målgruppe: DKK 3.464,00