F__devareindustri_undergruppe(2)

Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri

Kort fortalt

På dette kursus lærer du om årsager til forurening af industrielle fødevarer, og hvordan du skal arbejde for at undgå, at forureningen opstår.

Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri

05-02-2025
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
1 dag Daghold
02-06-2025
Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
1 dag Daghold
Udfordringer med at regne, læse og stave? Få hjælp til vurdering af basale færdigheder, ring på 7242 2512.

Fra 2020 er der (for mange områder på AMU) indført prøver ved deltagelse på AMU-kursus. Din underviser vil informere omkring dette, herunder afholdelsesform, bedømmelseskriterier, bedømmelsesgrundlag samt tidspunkt for prøven. Prøven skal bestås for at få udstedt AMU-bevis

Har du brug for IT-rygsæk kontakt venligst zbc-vejledning@zbc.dk i god tid inden kursusstart, så vi kan nå at have den klar.

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du kender og kan overholde virksomhedens hygiejneregler, der gælder ved procesindustriel fødevareproduktion
  • Du lærer god personlig hygiejne
  • Du får kendskab til mikroorganismers forekomst og vækst, kemisk forurening og fødevarebårne sygdomme
  • Du lærer korrekt adfærd i forhold til at undgå biologisk, kemisk og fysisk forurening i fødevareproduktion
Info om fag
40443 - Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte, der har eller søger arbejde i fødevareindustrien.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:
Overholde virksomhedens hygiejneregler i forbindelse med varetagelse af de arbejdsfunktioner, som udføres ved procesindustriel fødevareproduktion.
Udvise en god personlig hygiejne samt benytte rent arbejdstøj og værktøj i forbindelse med varetagelse af arbejdsfunktioner i procesindustriel fødevareproduktion.
Anvende sit kendskab til mikroorganismers forekomst og vækst, kemisk forurening samt kendskab til fødevarebårne sygdomme til at udvise korrekt adfærd i forhold til at undgå biologisk, kemisk og fysisk forurening i forbindelse med procesindustriel fødevareproduktion.

Fagnummer: 40443 Produktionshygiejne - operatører fødevareindustri Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 208,00 Uden for målgruppe: DKK 900,75