f__devarer_hovedgruppe

Produktionshygiejne, pharma og fødevarer

Kort fortalt

Du får en grundlæggende forståelse for aseptisk adfærd/-miljø inden for pharma- og fødevareindustrien. Du opnår en grundlæggende forståelse for rumklassificeringer (A-D) og baggrunden for disse. Du lærer omklædningsprocedurer, korrekt adfærd, og får kendskab til fremstilling og produktion i klassificerede områder A-D.

Produktionshygiejne, pharma og fødevarer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsen retter sig primært mod operatører med proces- eller industrioperatøruddannelse eller personer, der har tilsvarende erfaring i pharma- eller fødevarevirksomheder.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Grundlæggende forståelse for aseptisk adfærd/-miljø inden for pharma- og fødevareindustrien.
Grundlæggende forståelse for rumklassificeringer (A-D) og baggrunden for disse.
Lært omklædningsprocedurer i forbindelse med adgang til klassificerede områder at kende og er trænet i disse.
Kendskab til fremstilling og produktion i klassificerede områder A-D.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
Udvise korrekt adfærd under aseptisk arbejde og i sluser ved/i klassificerede områder.

Fagnummer: 49542 Produktionshygiejne, pharma og fødevarer Varighed 7 dage AMU-pris: DKK 1.344,00 Uden for målgruppe: DKK 6.033,70