Betjening af udstyr i fiskemels og -olieindustri1

Kort fortalt

På dette kursus lærer du i samarbejde med andre at udføre driftsopgaver på virksomhedens procesanlæg. Du lærer at fejlfinde, foretage mindre reparationer og at udskifte dele for de mest almindelige fejl og driftsforstyrrelser.

Betjening af udstyr i fiskemels og -olieindustri1
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Kurset er primært udviklet til ufaglærte og faglærte operatører, som arbejder eller søger beskæftigelse i fiskemel- og fiskeolieindustrien.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Viden om opbygning og virkemåde af fiskemelsindustriens procesanlæg.
Viden om og forståelse for, hvordan koger og presser er opbygget og, hvordan de indgår som delelementer i den samlede proces.
Viden om dampanlæg herunder filtre, ventiler, vandudladere, pumper, tankanlæg og transport i processerne.
Viden om fedt og proteiner og, hvordan de påvirkes af varme og oxidering.
Viden om og forståelse for, hvordan separeringsprocessen fungerer og, hvordan separering indgår i den samlede proces.
Viden om 'basic dekanter princip' og 'basic separator princip'.
Forståelse for hvordan råvarekvalitet og hygiejne påvirker slutproduktet.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
Selvstændigt og i samarbejde med andre foretage fejlfinding og mindre reparationer og udskifte defekte dele for de mest almindeligt forekomne fejl og driftsforstyrrelser.
Selvstændigt og i samarbejde med andre udpege opmærksomhedspunkter, udtage prøver og vurdere måleresultater samt udføre korrigerende handlinger.
Udføre arbejdet i overensstemmelse med relevante krav og procedurer for sikkerhed og kvalitet.

Fagnummer: 49535 Betjening af udstyr i fiskemels og -olieindustri1 Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 630,00 Uden for målgruppe: DKK 3.137,00
Kursuspris
AMU:
DKK 630,00
Uden for målgruppe:
DKK 3.137,00
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik