f__devarer_hovedgruppe

Fremmedlegemer i fødevareproduktion

Kort fortalt

På dette kursus lærer du at anvende viden om fremmedlegemer i fødevarer, og hvilke korrigerende handlinger du kan foretage, hvis en forurening har fundet sted.

Fremmedlegemer i fødevareproduktion

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte der har eller søger arbejde i fødevarevirksomheder.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Kendskab til problematikkerne angående detektion af fremmedlegemer af biologisk-, kemisk- eller fysisk karakter i fødevarer.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
I samarbejde med andre, konstatere om en fødevare er kontamineret med fremmedlegemer af biologisk-, kemisk- eller fysisk karakter.
I samarbejde med andre, foretage korrigerende handlinger, hvis et produkt viser sig kontamineret af fremmedlegemer.

Fagnummer: 49650 Fremmedlegemer i fødevareproduktion Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 819,80