F__devareindustri_undergruppe(2)

Kvalificering og validering, pharma og fødevarer

Kort fortalt

Du får et grundlæggende kendskab til kvalitetsstandarder og til begreberne validering og kvalificering, herunder: Ændringskontrol, validering af rengøring og ophør af produktion/produktions site i pharma- og fødevareindustrien. Du lærer om valideringens faser og flow og kan under vejledning udføre praktiske opgaver og simple analyser, der indgår i en validerings- og kvalitetsprocedurer.

Kvalificering og validering, pharma og fødevarer

20-03-2023
Kvalificering og validering, pharma og fødevarer
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
10 dage Daghold Garantikursus
Info om fag
49541 - Kvalificering og validering, pharma og fødevarer

Målgruppe: Uddannelsen retter sig primært mod operatører med proces- eller industrioperatøruddannelse eller personer, der har tilsvarende erfaring i pharma- eller fødevarevirksomheder.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Grundlæggende kendskab til kvalitetsstandarder, der anvendes inden for produktion af produkter inden for pharma- og fødevareindustrien.
Forståelse for begreberne validering og kvalificering samt valideringens betydning i forhold til gældende GMP regler inden for området.
Forståelse for arbejdsgangen i forbindelse med kvalificering af udstyr og processer herunder IQ, OQ, PQ, PJ, og PPQ og den efterfølgende validering, herunder ændringskontrol og ophør af produktion/produktions site.
Forståelse for valideringens flow.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
Under vejledning udføre praktiske opgaver i forbindelse med kvalificering og validering.
Udføre simple analyser, der indgår i en validerings- og kvalificeringsprocedure.

Fagnummer: 49541 Kvalificering og validering, pharma og fødevarer Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 1.920,00 Uden for målgruppe: DKK 8.521,00