Anvendt tappeteknik for operatører

Kort fortalt

På dette kursus lærer du at udføre aseptisk tapning af upasteuriseret øl på fustager og flasker på en faglig, hygiejnisk og sikkerhedsmæssig forsvarlig måde.

Anvendt tappeteknik for operatører
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Kurset er primært udviklet til ufaglærte og faglærte der arbejder inden for ølproduktion i bryggeri og mikrobryggeri branchen.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:
Med baggrund i viden om øllets mikrobiologi samt gærings- og filtreringsprocesser, planlægge og udføre aseptisk tapning af upasteuriseret øl på en faglig, hygiejnisk og sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.
Med baggrund i viden om rengørings- og desinfektionsmetoder, klargøre og anvende fustager og flasker til tapning af øl.

Fagnummer: 40574 Anvendt tappeteknik for operatører Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.449,80
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.449,80
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik