f__devarer_hovedgruppe

HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri

Kort fortalt

På dette kursus lærer du om fysiske, kemiske og mikrobiologiske kilder til forurening i industriel fødevareproduktion. Du får viden om HACCP systemets grund principper, herunder GMP/PRP.

HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri

31-10-2022
HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
3 dage Daghold
07-11-2022
HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
ZBC Ringsted Ahorn Allé 3-5 4100 Ringsted
3 dage Daghold
14-11-2022
HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
3 dage Daghold
21-11-2022
HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
Eksternt undervisningssted Glasværksvej 52 4684 Holmegaard
3 dage Daghold
1 hold er skjult, klik her for at vise alle

Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at identificere kilder til forurening i jeres industrielle fødevareproduktion
  • Du lærer at vurdere risici og konsekvenser inden for en konkret produktion
  • Du kan på baggrund af HACCP-systemets grundprincipper deltage i implementeringen, så det overholder gældende ISO-standarder
Info om fag

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte der har eller søger arbejde som operatør i procesindustriel levnedsmiddelproduktion.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Kendskab til HACCP systemets grund principper, herunder GMP/PRP.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
Identificere fysiske, kemiske og mikrobiologiske kilder til forurening i industriel fødevareproduktion og vurdere kildernes risici og konsekvenser.
Medvirke ved vedligehold af HACCP systemet i henhold til gældende lovgivning (Ministeriet for Fødevare, Landbrug og Fiskeri) ISO standarder og kundekrav på fødevareområdet.

Fagnummer: 44229 HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 384,00 Uden for målgruppe: DKK 1.999,40