HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri

Kort fortalt

På dette kursus lærer du om fysiske, kemiske og mikrobiologiske kilder til forurening i industriel fødevareproduktion. Du får viden om HACCP systemets grund principper, herunder GMP/PRP.

HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Dit udbytte af kurset

  • Du lærer at identificere kilder til forurening i jeres industrielle fødevareproduktion
  • Du lærer at vurdere risici og konsekvenser inden for en konkret produktion
  • Du kan på baggrund af HACCP-systemets grundprincipper deltage i implementeringen, så det overholder gældende ISO-standarder
Info om fag

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte der har eller søger arbejde som operatør i procesindustriel levnedsmiddelproduktion.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Kendskab til HACCP systemets grund principper, herunder GMP/PRP.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
Identificere fysiske, kemiske og mikrobiologiske kilder til forurening i industriel fødevareproduktion og vurdere kildernes risici og konsekvenser.
Medvirke ved vedligehold af HACCP systemet i henhold til gældende lovgivning (Ministeriet for Fødevare, Landbrug og Fiskeri) ISO standarder og kundekrav på fødevareområdet.

Fagnummer: 44229 HACCP/egenkontrol - operatører i fødevareindustri Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 1.959,65
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.959,65
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik