F__devareindustri_undergruppe(2)

Maskinkendskab og -betjening, pharma og fødevarer

Kort fortalt

Du lærer om produktionsformer i virksomheden, produktionsstyring, herunder flow og styring af råvarer, mellemvarer og færdigvarer. Du får forståelse for opbygningen af et Shop Floor system og dets daglige anvendelse i produktion, herunder hvordan ordrer starter i systemet, og hvordan systemet henter varer.

Maskinkendskab og -betjening, pharma og fødevarer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
49540 - Maskinkendskab og -betjening, pharma og fødevarer

Målgruppe: Uddannelsen retter sig primært mod operatører med proces- eller industrioperatøruddannelse eller personer, der har tilsvarende erfaring i pharma- eller fødevarevirksomheder.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Forståelse for produktionsformer i virksomheden.
Grundlæggende viden omkring produktionsstyring, herunder flow i virksomheden og en tilhørende styring af råvarer, mellemvarer og færdigvarer.
Forståelse for virksomhedens værdistrømme.
Grundlæggende viden omkring sporbarhed og dokumentation under batchproduktion i pharma- og fødevareindustrien.
Forståelse for opbygningen af et Shop Floor system og dets daglige anvendelse i produktionen, herunder hvordan ordrer starter i systemet, og hvordan systemet henter varer.

Fagnummer: 49540 Maskinkendskab og -betjening, pharma og fødevarer Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 4.801,50