F__devareindustri_undergruppe(2)

Håndfiletering af fisk

Kort fortalt

På dette kursus lærer du om kvalitetsnormer og udskæringsmetoder, sortering af fisk, vedligeholdelse af knive og at udføre håndfiletering af fisk efter gældende sikkerheds- og hygiejnenormer.

Håndfiletering af fisk

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag
48499 - Håndfiletering af fisk

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte, der har eller søger arbejde i virksomheder, hvor der arbejdes med filetering af fisk.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Kendskab til sikkerhed omkring håndtering og slibning af knive og kan ligeledes yde den mest basale førstehjælp ved tilskadekomst med kniv og slibeværktøj.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
På baggrund af viden om kvalitetsnormer og udskæringsmetoder udføre håndfiletering af fisk efter gældende sikkerheds- og hygiejnenormer.
Beregne udbytteprocent og sætte resultatet i forhold til fiskeart og fileteringsteknik.
I forbindelse med filetering, ud fra kendskab til kvalitetsbestemmelser og holdbarhedsforringelse, sortere fisk efter kundesegment/slutbruger.
På baggrund af et grundlæggende kendskab til slibning og strygning, vedligeholde knive, der anvendes til forskellige udskæringer.

Fagnummer: 48499 Håndfiletering af fisk Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.503,75