U___Slagter

Introduktion til forædling af kød

Kort fortalt

Du kan under vejledning klargøre kødstykker til marinering eller saltning og anvende relevante maskiner og udstyr, herunder lynhakker og pølsestopper til arbejdsopgaver inden for forædling. Du kan yderligere under vejledning fremstille farsvarer og følge gældende forskrifter for maskinsikkerhed og opnå kendskab til ergonomisk korrekte arbejdsstillinger.

Introduktion til forædling af kød

27-02-2023
Introduktion til forædling af kød
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
25-04-2023
Introduktion til forædling af kød
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
Info om fag
49584 - Introduktion til forædling af kød

Målgruppe: Nye medarbejdere uden uddannelse som industrislagtere på slagteriet.

Beskrivelse: Deltageren kan:
- under vejledning klargøre kødstykker til marinering eller saltning
- under vejledning anvende relevante maskiner og udstyr, herunder lynhakker og pølsestopper til arbejdsopgaver inden for forædling
- under vejledning fremstille farsvarer
- følge gældende forskrifter for maskinsikkerhed og opnå kendskab til ergonomisk korrekte arbejdsstillinger
- efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne.

Fagnummer: 49584 Introduktion til forædling af kød Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 2.044,10