Introduktion til opskæring af gris

Kort fortalt

Du kan under vejledning udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning samt håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven. Du kan følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgaven og efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne. Du vil opnå kendskab til slagteriets arbejdsgang og arbejdsproces i tarmafdeling, opskæring, skærestue og slagtergang.

Introduktion til opskæring af gris
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Nye medarbejdere uden uddannelse som industrislagtere på slagteriet.

Beskrivelse: Deltageren opnår kendskab til:
arbejdsgangen og arbejdsprocessen i tarmafdeling, opskæring, skærestue og slagtergang
 
Deltageren opnår færdigheder i:
at udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning under vejledning
at håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven samt følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgaven
at efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne

Fagnummer: 49582 Introduktion til opskæring af gris Varighed 3 dage AMU-pris: DKK 378,00 Uden for målgruppe: DKK 2.917,70
Kursuspris
AMU:
DKK 378,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.917,70
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik