Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion

Kort fortalt

Du får introduktion til slagteribranchen generelt, både gris- og kreaturslagterierne samt tarmrenser. På kurset prøver du udbenings- og skæreprocesser med fokus på ergonomi og sikkerhed.

Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte kommende medarbejder med beskæftigelse inden for slagteribranchen.

Beskrivelse: - Deltageren kan anvende værktøj/kniv til en given skæreopgave i fersk kød.
- Deltageren kan anvende værktøj/kniv ergonomisk og sikkerhedsmæssigt korrekt.
- Deltageren kan på grundlæggende niveau udføre arbejdsprocesser og produktioner i slagteriet som f.eks. opskæring og i slagtergangen
- Deltageren har viden om hvordan slagtedyret bliver udnyttet i produktionen.

Fagnummer: 49581 Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 2.021,80
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 2.021,80
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik