U___Slagter

Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion

Kort fortalt

Du får introduktion til slagteribranchen generelt, både gris- og kreaturslagterierne samt tarmrenser. På kurset prøver du udbenings- og skæreprocesser med fokus på ergonomi og sikkerhed.

Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion

18-04-2023
Velkommen på slagteriget - brancheintroduktion
ZBC Roskilde Maglegårdsvej 8 4000 Roskilde
2 dage Daghold
Info om fag
49581 - Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod ufaglærte kommende medarbejder med beskæftigelse inden for slagteribranchen.

Beskrivelse: - Deltageren kan anvende værktøj/kniv til en given skæreopgave i fersk kød.
- Deltageren kan anvende værktøj/kniv ergonomisk og sikkerhedsmæssigt korrekt.
- Deltageren kan på grundlæggende niveau udføre arbejdsprocesser og produktioner i slagteriet som f.eks. opskæring og i slagtergangen
- Deltageren har viden om hvordan slagtedyret bliver udnyttet i produktionen.

Fagnummer: 49581 Velkommen på slagteriet - brancheintroduktion Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 2.044,10