Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød

Kort fortalt

Du kan under vejledning udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning samt håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven. Du kan følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgavenog efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne. Desuden vil du opnå kendskab til kreaturslagteriets arbejdsgang og arbejdsprocesser.

Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Nye medarbejdere uden uddannelse som industrislagtere på slagteriet.

Beskrivelse: Deltageren kan:
- under vejledning udføre udbening og udskæring af fersk kød til videre forarbejdning
- håndtere værktøj korrekt i forhold til skæreopgaven
- følge gældende forskrifter for sikkerhed og ergonomi ved skæreopgaven
- efterleve gældende forskrifter for personlig og produktionsmæssig hygiejne
Deltageren har:
- viden om kreaturslagteriets arbejdsgang og arbejdsprocesser

Fagnummer: 49583 Introduktion til opskæring af kalv- og oksekød Varighed 2 dage
Kursuspris
AMU:
DKK 0,00
Uden for målgruppe:
DKK 0,00
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik