Forædling

Forædling
Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Beskrivelse: Eleven kan producere og anvende forskellige saltemetoder og røge metoder.

Eleven kan varmebehandle forskellige saltede og røgede produkter

Eleven kan planlægge og producere forskellige typer af pølsemager varer

Eleven kan anvende gældende lovgivning på området

Fagnummer: 17494 Forædling Varighed 7,5 dage AMU-pris: DKK 945,00 Uden for målgruppe: DKK 5.172,88
Kursuspris
AMU:
DKK 945,00
Uden for målgruppe:
DKK 5.172,88
Brug for hjælp til at finde dit fødevarekursus?
Mette Lauge-Simonsen
Virksomhedskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, som sine primære områder.
Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Kursusagent
Ønsker du kurset på et senere tidspunkt? Du kan modtage en e-mail, næste gang vi opretter hold på dette kursus!
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Vis privatlivspolitik