Slagter_150623_007_undergruppe_2023-2028

Slagteri

Kontakt for virksomheder
Mette Lauge-Simonsen
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, samt det Procestekniske område som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Ønsker du at specialisere dig inden for slagteri? Udforsk dine muligheder med kurser inden for slagterfaget hos ZBC her.
Vi udbyder kurser inden for blandt andet udskæring og forædling. Hos ZBC kan du sammensætte din uddannelse, så den passer ind i lige netop din hverdag.
Bliv inspireret til, hvordan du kan styrke din faglige profil her.

Aktuelle kurser