Gourmetskole_undergruppe1

Gourmetskolen Julens glæder

Gourmetskolen Julens glæder

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Er du en af dem, der føler stress over julemaden?

-så stop op og meld dig til her og lær hvordan du kan komme til at nyde julen med "ro på bagsmækken".

Vi starter roligt op, og da kurset afholdes sammen med holdet "Julens søde fristelser", byder vi velkommen mens vi nyder et glas varm gløgg og lune æbleskiver. Så er stemningen sat med dufte og smage der minder om jul. 

Inden vi mødes forbereder vi lidt, så vi sammen tilbereder en traditionel julemiddag, og du får muligheden for at forberede julens traditionelle mad så stress undgås - i hvert fald over maden.

Vi hjælper hinanden og får afprøvet teknikker inden vi samles om maden med tilpassede drikkevarer. Her vil vi udveksle oplevelser, se og høre hvad holdene har fremstillet, men nok så vigtigt også smage på det. Vi slutter af med en lille indpakket gave….

Julens_gl__der_2023

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den gule ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 475,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 475 kr. pr. person).