f__devarer_hovedgruppe

Gourmetskolen Konfekt og chokolade

Gourmetskolen Konfekt og chokolade

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten på denne side for at blive adviseret om nye hold.

Kursusinformation

Et væld af chokoladeforme venter på at blive fyldt og marcipan overtrukket

Det er blevet tid at få fyldt op, og hjemmelavet chokolade i luksusklassen gør glæde lige så lang tid du har det. Medbring gerne dine ynglings kagedåser, og mangler du plads, har vi en papæske til det sidste.

Det bliver en aften med stor sødme, og vi samles afslutningsvis til en let anretning med den klassiske confit de canard, et flute med confitteret andelår, og vi slutter med kaffe og kakao.

Vi glæder os til at byde dig velkommen, her er også plads til børn og bedsteforældre.

Tilmelding

Du tilmelder dig kurset ved at klikke på den grønne ”Tilmeld-knap” på denne side, og derefter udfylde formularen. Husk at vælge, hvor mange du tilmelder.

Du skal herefter overføre kr. 395,- pr. deltager via Mobile pay eller kontooverførsel – betalingsoplysninger oplyses i din bekræftelsesmail.

Når du har tilmeldt dig via formularen og overført beløbet, er du på holdet. Du får ingen indkaldelse, men skal blot møde op til en lærerig aften.

Der vil være tydelig skiltning på dagen og lokaleinformation på infoskærmene.

Brug Gourmetskolens kurser til jeres næste fællesarrangement

Skal I som venner, familie eller kolleger have en fælles oplevelse, kan I tilmelde jer på ét navn og vælge det antal deltagere I er, og få nogle hyggelige timer sammen.

Der er også mulighed for booke et lukket arrangement, hvor vi sætter tiden af kun til jeres gruppe. Vores professionelle faglærere vil her guide jer igennem kurset uanset om det er tilberedning af et fantastisk måltid, som I til sidst nyder sammen med et godt glas vin, eller om det er en gennemgang og præsentation af Verdens vine.

Kontakt gourmetskolen@zbc.dk, hvis I vil høre nærmere (min. 16 personer – 395kr. pr. person).