Gourmetskolen_Erhverv_topbillede

Teambuilding i køkkenet

Skal personalet rystes sammen, kan vi hjælpe med at skræddersy de oplevelser, som I søger, og som der vil blive talt om længe efter.

Omdrejningspunktet er fødevarer, hygge og fællesskab med fokus på nye relationer og succeser. Når forklædet først er kommet på, er de daglige roller væk, og den ”Gastronomiske teambuilding” begynder.

Her har I muligheden for at udfordre personalet eller hinanden på nye eller anderledes måder og opleve, hvem der tager ansvar, eller hvordan gruppearbejdet fungerer eller bliver styrket?

Hygge teambuilding - her arbejder  professionelt med fødevarer i vores hyggelige miljø
Varighed: 5 timer
Pris pr. person: 995,- inkl. drikkevarer. Min. 12 pers.

Teambuilding konkurrence - vi tilfører konkurrenceelement i fremstillingen af fødevarer til grupperne i teambuilding
Varighed: 6 timer
Pris pr. person: 1595,- inkl.– drikkevarer. Min. 12 pers.

Teambuilding samarbejde - her tilfører vu bevidste fejl i op- skrifterne, som gruppen selv skal finde en løsning på
Varighed: 6 timer
Pris pr. person: 1295.- inkl. drikkevarer. Min. 12 pers.


Afholdelse kan ske på en af ZBCs seks fødevarelokationer. Ring eller skriv til den uddannelsesleder, som er ansvarlig i den by du ønsker dit arrangement (klik på bynavnet herunder)


Kontaktperson:
Uddannelseschef Mette Kruse Hansen Sieben
Direkte tlf.: 2844 2504
E-mail: mkhs@zbc.dk

Adresse
ZBC Køge
Campusbuen 40
4600 Køge
Kontaktperson:
Uddannelsesleder Ditte Maria Aagaard
Direkte tlf.: 4172 1329
E-mail: dmaa@zbc.dk    

Adresse
ZBC Næstved
Handelsskolevej 3
4700 Næstved
Kontaktperson:
Områdeleder Poul Erik Rasmussen
Direkte tlf.: 2519 2842
E-mail: per@zbc.dk 

Adresse
Danmarks bager- og konditorskole ZBC Ringsted
Ahorn Allé 3-5
4100 Ringsted
Kontaktpersoner:

Uddannelsesleder for Gourmetslagterne Brian Steen Mæhle Sindahl
Direkte tlf.: 4171 0913
E-mail: brsi@zbc.dk

Uddannelsesleder for Industrislagterne Rie Ourø Jensen
Direkte tlf.: 4172 1278
E-mail: roje@zbc.dk

Uddannelsesleder for Fødevareuddannelserne Lisbeth Perthu
Direkte tlf.: 4172 1105
Email: pert@zbc.dk

Adresse:
Slagteriskolen ZBC i Roskilde
Maglegårdsvej 6-8
4000 Roskilde
Kontaktperson:
Uddannelsesleder Mona Lundquist Pedersen
Direkte tlf.: 4133 4755
E-mail: mspe@zbc.dk

Adresse: 
Kokke og tjenerskolen ZBC Slagelse
Valbyvej 69C
4200 Slagelse
Kontaktperson
Uddannelsesleder Dina Herler
Direkte tlf.: 2077 0634
E-mail: dihe@zbc.dk

Adresse
ZBC i Vordingborg
Chr. Richardtsvej 43
4760 Vordingborg