Online kurser

Online kurser

Online fjernundervisning

Bliv uddannet hjemmefra

ZBC’s asynkrone kurser kører som udgangspunkt via Digitalt Læringscenter, og vi har mange forskellige kurser at vælge imellem -såvel målrettede som afklarende kurser; eksempelvis Personlig udvikling til arbejde og uddannelse (45362), hvor der bl.a. arbejdes med ønsker og mål i forhold til egen kvalificering og uddannelse. Læs mere om Digitalt Læringscenter HER
 
De synkronekurser hos ZBC er udviklet inden for følgende brancher og udbydes løbende:
  • Automatik & Elektronik
  • It & Data
  • Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen
  • Serviceassistent & Vagt 
  • SOSU & Pædagogik
Som udgangspunkt er der nogle tekniske ting, der skal være på plads, inden du begynder på et kursus hos os. Du kan finde svar på disse og en række praktiske spørgsmål om vores fjernundervisningsforløb i FAQ-boksen.

Det er ikke alle, der er lige velbevandrede inden for online undervisning, og her kan FVU digital måske være en hjælp for dig. Med FVU digital styrker du dine basale digitale kompetencer, så du er klar til arbejdet med computer, smartphone o.lign. Læs mere om mulighederne i vores brochure FVU digital, hvor du også finder link til tilmelding.
Finder du ikke det kursus, du søger, er du altid velkommen til at kontakte os via chatten eller ringe til vores ZBC AMU-team på tlf. 7242 2512. Vi kan også hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til tilmelding.
Sidder du som virksomhed og skal have en eller flere medarbejdere på kursus? Eller I skal måske tilrettelægge et særligt forløb? Så kontakt vores konsulentteam for en nærmere snak om mulighederne. Du kan samtidig høre om mulighederne for at få dækket udgifterne til løn via VEU-godtgørelse og støtte fra kompetencefonde. Du finder kontaktoplysningerne i boksen til højre længere nede på siden