Tag din IT-certificering i ZBCs Pearson VUE Testcenter

Pearson VUE er en af verdens største testudbydere indenfor certificeringer, eksempelvis når det kommer til Microsoft, Cisco, Apple, Adobe, Citrix, GDPR og mange flere. 

Hos ZBCs afdeling i Ringsted finder du et af de autoriserede testcentre, hvor du kan tilmelde dig din næste test inden for disse kategorier.

Kurser og certificering

Mange både virksomheder og medarbejdere ser en fordel i at tage certificeringer. Som virksomhed får I et kvalitetsstempel, der overfor jeres kunder og samarbejdspartnere dokumenterer, at jeres faglighed er på højt niveau –og som medarbejder er der et klart bevis på din konkrete viden inden for de valgte fagområder.

Mange tager et kursus inden certificering, og langt de fleste foretrækker at afslutte kurserne med den tilknyttede test, hvilket udløser certificeringen.

Når du køber en certificering, sker det via pearsonvue.com (du kan ikke følge undervisningen hos os).

Selve testen kræver fysisk fremmøde på et af Pearson VUEs godkendte testcentre, som du vælger ud fra et rullepanel, og her har du bl.a. mulighed for at vælge ZBCs Testcenter, som er placeret centralt på Sjælland.

Ønsker du yderligere oplysninger om ZBCs Pearson VUE Testcenter er du velkommen til at kontakte:

Virksomhedskonsulent Keld Jensenius, tlf. 4133 4805 / e-mail: keje@zbc.dk
Testansvarlig Jonas Christoffersen, tlf. 3193 5643 / e-mail: jonc@zbc.dk
Faglig områdeleder Mette Sieben, tlf. 2519 0002 / e-mail: mkhs@zbc.dk

Keld Jensenius
Virksomhedskonsulent
Keld hjælper både store og små firmaer inden for industri og byggeri med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og skræddersyede kurser fagligt som tværgående.
Keld kan også rådgive omkring erhvervsuddannelserne på industriområdet.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.