Fleksible_f__devarer_undergruppe

Fleksible Fødevarer

Kontakt for virksomheder
Mette Lauge-Simonsen
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, samt det Procestekniske område som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Garantikurser for dig, der arbejder inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen

På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.

Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).

En stor del af kurserne udbydes i flere byer, og som udgangspunkt afholdes garantikurserne på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.

På disses kurser arbejder du selvstændigt og med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser.  
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
 
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
 
Fagene kan være prøvebelagt.

Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her

Du finder alle vores fødevarekurser her.

Garantikurser i regi af Fleksible Fødevarer - 2. halvår 2024

Nedenfor finder du oversigten over kommende kurser i Fleksible Fødevarer, og som udgangspunkt er holdene i Roskilde garantikurser. Under overskriften "løbende optag" finder du den konkrete periode for holdet.

PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

12-08-2024 til 15-08-2024
Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
Europæiske brød og produktudvikling
Signaturbrød
Brød med surdej
2 dage
3 dage
2 dage
2 dage

04-11-2024 til 06-11-2024Brød og madbrød med fibre og fuldkorn
Europæiske brød og produktudvikling
Signaturbrød
Brød med surdej
2 dage
3 dage
2 dage
2 dage



PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

05-08-2024 til 08-08-2024
Fremstilling af desserter og festkager
Moderne frugttærter
Marcipan og kransekage
3 dage
1 dag
2 dage

28-10-2024 til 31-10-2024Moderne flødekager
Sæson- og temaprodukter i bageriet
Chokoladefremstilling til professionel brug 
2 dage
2 dage
2 dage


PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

26-08-2024 til 05-09-2024
(ingen undervisning om fredagen)
Planlægning og tilberedning af måltider til børn
Mad til vegetarer og veganere
Sensorisk analyse
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer
3 dage
2 dage
2 dage
2 dage


Vælg mellem perioderVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

05-08-2024 til 22-08-2024
(ingen undervisning om fredagen)
Fremstilling af supper og saucer 1
Grundtilberedning
Innovativt smørrebrød
Danske egnsretter
Gastronomen som vært
Almen fødevarehygiejne

Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Anretning og menusammensætning
Bæredygtighed på hotel og restaurant
Bæredygtighed fisk og skaldyr
Plantebaseret mad i professionelle køkkener

Kalkulation 1
Kalkulation 2
Reduktion af madspild 1
Reduktion af madspild 2
Introduktion til virksomhedens klimaregnskab
2 dage
5 dage
3 dage
2 dage
2 dage
3 dage

3 dage
3 dage
2 dage
2 dage
3 dage

1 dag
1 dag
2 dage
2 dage
1 dag





11-11-2024 til 28-11-2024
(ingen undervisning om fredagen)
Fremstilling af supper og saucer 1
Fremstilling af supper og saucer 2
Grundtilberedning
Innovativt smørrebrød
Danske egnsretter
Gastronomen som vært
Almen fødevarehygiejne

Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Anretning og menusammensætning
Bæredygtighed på hotel og restaurant
Bæredygtighed fisk og skaldyr
Plantebaseret mad i professionelle køkkener
Mere grønt i kendte retter i professionelle køkkener
Grønt smørrebrød i professionelle køkkener

Kalkulation 1
Kalkulation 2
Reduktion af madspild 1
Reduktion af madspild 2
Introduktion til virksomhedens klimaregnskab
2 dage
2 dage
5 dage
3 dage
2 dage
2 dage
3 dage

3 dage
3 dage
2 dage
2 dage
3 dage
1 dag
1 dag

1 dag
1 dag
2 dage
2 dage
1 dag

Aktuelle kurser