Garantikurser for dig, der arbejder inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen
På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.
Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).
En stor del af kurserne udbydes i flere byer, og som udgangspunkt afholdes garantikurserne på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.
På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.
Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).
En stor del af kurserne udbydes i flere byer, og som udgangspunkt afholdes garantikurserne på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.
BEMÆRK
På disses kurser arbejder du selvstændigt og med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser.
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
Fagene kan være prøvebelagt.
Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her
Du finder alle vores fødevarekurser her.
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
Fagene kan være prøvebelagt.
Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her
Du finder alle vores fødevarekurser her.
Garantikurser i regi af Fleksible Fødevarer
Nedenfor finder du oversigten over kommende kurser i Fleksible Fødevarer, og som udgangspunkt er holdene i Roskilde garantikurser. Under overskriften "løbende optag" finder du den konkrete periode for holdet.
Brød
Periode | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
03-02-2025 til 06-02-2025 | Brød og madbrød med fibre og fuldkort (40781) Signaturbrød 47404 | 2 dage 2 dage | |
06-04-2025 til 10-04-2025 | Europæiske brødtyper og produktudvikling (45609) Brød med surdej (49448) | 3 dage 2 dage | |
08-09-2025 til 11-09-2025 | Varmt brød hele dagen (47621) Brødbagning for gastronomer (20960) | 2 dage 3 dage | |
03-11-2025 til 06-11-2025 | Brød og madbrød med fibre og fuldkorn (40781) Brød med surdej (49448) | 2 dage 2 dage |
Kager & Desserter
Periode | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
27-01-2025 til 30-01-2025 | Fremstilling af dessert og festkager (49434) Moderne frugttærter (48035) | 3 dage 1 dag | |
31-03-2025 til 03-04-2025 | Marcipan og kransekage (45615) Moderne flødekager (46933) | 2 dage 2 dage | |
01-09-2025 til 04-09-2025 | Sæson- og temaprodukter i bageriet (47620) Desserter og kager for gastronomer (20838) | 2 dage 3 dage | |
27-10-2025 til 30-10-2025 | Chokoladefremstilling til professionel brug (46930) Marcipan og kransekage (45615) | 2 dage 2 dage |
Ernæring
Periode | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
21-01-2025 til 23-01-2025 28-01-2025 til 30-01-2025 26-08-2025 til 28-08-2025 02-09-2025 til 04-09-2025 | Planlægning og tilberedning af måltider til børn (20868) Mad til vegetarer og veganere 2 (20875) Sensorisk analyse (20871) Bæredygtig produktion af mad og fødevarer (49843) Grundlæggende kostberegning (20864) | 3 dage 2 dage 2 dage 2 dage 3 dage |
Hotel & Restauration
Vælg mellem perioder | Vælg mellem følgende kurser | Varighed pr. kursus | |
11-11-2024 til 28-11-2024 (ingen undervisning om fredagen) | Fremstilling af supper og saucer 1 Fremstilling af supper og saucer 2 Grundtilberedning Innovativt smørrebrød Danske egnsretter Gastronomen som vært Almen fødevarehygiejne Syltning og fermentering af sæsonens råvarer Anretning og menusammensætning Bæredygtighed på hotel og restaurant Bæredygtighed fisk og skaldyr Plantebaseret mad i professionelle køkkener Mere grønt i kendte retter i professionelle køkkener Grønt smørrebrød i professionelle køkkener Kalkulation 1 Kalkulation 2 Reduktion af madspild 1 Reduktion af madspild 2 Introduktion til virksomhedens klimaregnskab | 2 dage 2 dage 5 dage 3 dage 2 dage 2 dage 3 dage 3 dage 3 dage 2 dage 2 dage 3 dage 1 dag 1 dag 1 dag 1 dag 2 dage 2 dage 1 dag | |
06-01-2025 til13-02-2025 (ingen undervisning om fredagen) 02-06-2025 til 04-06-2025 06-06-2025 10-06-2025 til 12-06-2025 08-09-2025 til 18-09-2025 (ingen undervisning om fredagen) 03-11-2025 til 13-11-2025 (ingen undervisning om fredagen) | Fremstilling af supper og saucer 1 (20853) Fremstilling af supper og saucer 2 (20854) Grundtilberedning (20841) Innovativt smørrebrød (20839) Danske egnsretter (20860) Gastronomen som vært (47567) Almen fødevarehygiejne (20851) Syltning og fermentering af sæsonens råvarer (20862) Anretning og menusammensætning (20844) Bæredygtighed fisk og skaldyr (49853) Plantebaseret mad i professionelle køkkener (21567) Mere grønt i kendte retter i professionelle køkkener (21569) Grønt smørrebrød i professionelle køkkener (21570) Kalkulation 1 (20848) Kalkulation 2 (20849) Reduktion af madspild 1 (20883) Reduktion af madspild 2 (20884) Introduktion til virksomhedens klimaregnskab (21058) Bæredygtighed ift. fødevare, service & oplevelser (49830) Bæredygtig produktion af mad og fødevarer (49843) Det klimavenlige køkken (49852) Bæredygtighed på hotel og restaurant (49486) Bæredygtighed i værtskab, service & oplevelser (49844) | 2 dage 2 dage 5 dage 3 dage 2 dage 2 dage 3 dage 3 dage 3 dage 2 dage 3 dage 1 dag 1 dag 1 dag 1 dag 2 dage 2 dage 1 dag 3 dage 2 dage 2 dage 2 dage 2 dage |