Fleksible_f__devarer_undergruppe

Fleksible Fødevarer

Kontakt for virksomheder
Mette Lauge-Simonsen
Mette Lauge-Simonsen
Efteruddannelseskonsulent
Mette har Fødevarer, herunder Hotel- & Restaurationsbranchen, samt det Procestekniske område som sine primære områder. Mette hjælper både store som små virksomheder med behovsafdækning, kompetenceudvikling af medarbejdere og individuel uddannelsesplanlægning.
Skriv en besked
Denne side er beskyttet af reCAPTCHA og Googles privatlivspolitik og betingelser.
Garantikurser for dig, der arbejder inden for fødevarer, hotel- og restaurationsbranchen

På denne side finder du vores fødevarekurser, der kører med løbende optag. Det betyder, at du kan blive opkvalificeret, når det passer ind i dit program.

Vi har åbent mandag til torsdag kl. 8.00-15.24, og passer det dig fx bedst at komme på kursus om tirsdagen, møder du frem tirsdage.
Af hensyn til planlægning og plads er tilmeldingsfristen 3 dage før fremmøde (ønsker du at begynde en mandag, skal vi have din tilmelding onsdagen før).

En stor del af kurserne udbydes i flere byer, og som udgangspunkt afholdes garantikurserne på vores lokation Maglegårdsvej 8 i Roskilde.

På disses kurser arbejder du selvstændigt og med en underviser som facilitator. Det er altså ikke holdundervisning, som du kender det fra andre kurser.  
Du er tilmeldt, når du har modtaget indkaldelsesbrevet
 
Er du ordblind og har brug for læse-/skrivestøtte, så ring til kursussekretæren inden tilmelding.
 
Fagene kan være prøvebelagt.

Er du ledig kan du finde vores kurser på positivlisterne her

Du finder alle vores fødevarekurser her.

Garantikurser i regi af Fleksible Fødevarer

Nedenfor finder du oversigten over kommende kurser i Fleksible Fødevarer, og som udgangspunkt er holdene i Roskilde garantikurser. Under overskriften "løbende optag" finder du den konkrete periode for holdet.

PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

03-02-2025 til 06-02-2025
Brød og madbrød med fibre og fuldkort (40781) Signaturbrød 47404
2 dage
2 dage

06-04-2025 til 10-04-2025Europæiske brødtyper og produktudvikling (45609) Brød med surdej (49448)
3 dage
2 dage

08-09-2025 til 11-09-2025Varmt brød hele dagen (47621)
Brødbagning for gastronomer (20960)
2 dage
3 dage

03-11-2025 til 06-11-2025Brød og madbrød med fibre og fuldkorn (40781)
Brød med surdej (49448)
2 dage
2 dage



PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

27-01-2025 til 30-01-2025
Fremstilling af dessert og festkager (49434)
Moderne frugttærter (48035)
3 dage
1 dag

31-03-2025 til 03-04-2025Marcipan og kransekage (45615)
Moderne flødekager (46933)
2 dage
2 dage

01-09-2025 til 04-09-2025Sæson- og temaprodukter i bageriet (47620)
Desserter og kager for gastronomer (20838)
2 dage
3 dage

27-10-2025 til 30-10-2025Chokoladefremstilling til professionel brug (46930) Marcipan og kransekage (45615)
2 dage
2 dage


PeriodeVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

21-01-2025 til 23-01-2025
28-01-2025 til 30-01-2025

26-08-2025 til 28-08-2025
02-09-2025 til 04-09-2025
Planlægning og tilberedning af måltider til børn (20868)
Mad til vegetarer og veganere 2 (20875)
Sensorisk analyse (20871)
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer (49843)
Grundlæggende kostberegning (20864)
3 dage
2 dage
2 dage
2 dage
3 dage


Vælg mellem perioderVælg mellem følgende kurserVarighed pr. kursus

11-11-2024 til 28-11-2024
(ingen undervisning om fredagen)
Fremstilling af supper og saucer 1
Fremstilling af supper og saucer 2
Grundtilberedning
Innovativt smørrebrød
Danske egnsretter
Gastronomen som vært
Almen fødevarehygiejne

Syltning og fermentering af sæsonens råvarer
Anretning og menusammensætning
Bæredygtighed på hotel og restaurant
Bæredygtighed fisk og skaldyr
Plantebaseret mad i professionelle køkkener
Mere grønt i kendte retter i professionelle køkkener
Grønt smørrebrød i professionelle køkkener

Kalkulation 1
Kalkulation 2
Reduktion af madspild 1
Reduktion af madspild 2
Introduktion til virksomhedens klimaregnskab
2 dage
2 dage
5 dage
3 dage
2 dage
2 dage
3 dage

3 dage
3 dage
2 dage
2 dage
3 dage
1 dag
1 dag

1 dag
1 dag
2 dage
2 dage
1 dag





06-01-2025 til13-02-2025
(ingen undervisning om fredagen)

02-06-2025 til 04-06-2025
06-06-2025
10-06-2025 til 12-06-2025
 

08-09-2025 til 18-09-2025
(ingen undervisning om fredagen)
 
03-11-2025 til 13-11-2025
(ingen undervisning om fredagen)
Fremstilling af supper og saucer 1 (20853)
Fremstilling af supper og saucer 2 (20854)
Grundtilberedning (20841)
Innovativt smørrebrød (20839)
Danske egnsretter (20860)
Gastronomen som vært (47567)
Almen fødevarehygiejne (20851)

Syltning og fermentering af sæsonens råvarer (20862)
Anretning og menusammensætning (20844)
Bæredygtighed fisk og skaldyr (49853)
Plantebaseret mad i professionelle køkkener (21567)
Mere grønt i kendte retter i professionelle køkkener (21569)
Grønt smørrebrød i professionelle køkkener (21570)

Kalkulation 1 (20848)
Kalkulation 2 (20849)
Reduktion af madspild 1 (20883)
Reduktion af madspild 2 (20884)
Introduktion til virksomhedens klimaregnskab (21058)

Bæredygtighed ift. fødevare, service & oplevelser (49830)
Bæredygtig produktion af mad og fødevarer (49843)
Det klimavenlige køkken (49852)
Bæredygtighed på hotel og restaurant  (49486)
Bæredygtighed i værtskab, service & oplevelser (49844)
2 dage
2 dage
5 dage
3 dage
2 dage
2 dage
3 dage

3 dage
3 dage
2 dage
3 dage
1 dag
1 dag

1 dag
1 dag
2 dage
2 dage
1 dag

3 dage
2 dage
2 dage
2 dage
2 dage




Aktuelle kurser