Efter kurset kan du arbejde med metoder til optimering, udvikling og sammensætning af butikkens sortiment. Ved at benytte relevante nøgletal vil du kunne tilpasse og regulere sortimentet i forhold til profilen.
Sortimentsoptimering og økonomiske nøgletal
Kursusinformation
Dit udbytte af kurset
- Du lærer metoder, du kan bruge i forbindelse med optimering, udvikling og sammensætning af butikkens sortiment
- Du lærer, hvordan du kan bruge de økonomiske nøgletal til at vurdere sortimentet
- Du lærer, hvordan du kan tilpasse og optimere sortimentet på baggrund af butikkens nøgletal
Kurset er herudover modul 5 af Mester-lederuddannelsen for bager- og konditorbranchen 2019.
Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte og ufaglærte medarbejdere, der har nogen eller begrænset erfaring i at arbejde med, at optimere butikkens sortiment, herunder sammensætning og udvikling af sortiment, samt nøgletalsanalyse til kontrol og regulering af sortimentet.
Beskrivelse:
Deltageren behersker metoder til optimering, udvikling og sammensætning af butikkens sortiment i forhold til butiksprofilen for derved at sikre butikken det bedst mulige vare-flow.
Deltageren behersker metoder til at analysere og vurdere sortimentet på baggrund af økonomiske nøgletal herunder omsætningshastighed, minimumslager og indtjeningsevne. På baggrund af relevante nøgletal vil deltageren kunne tilpasse og optimere sortimentet.